Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warn słuszny... ?

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem warna... Ale za co ? Link do tematu : http://www.mpcforum....zy-jest-sposob/

A tu ss : 1326203142-U351709.jpg

Nie wiem czemu, notka :

Geoning Notatka została zapisana 09 styczeń 2012 - 17:06

Poziom ostrzeżenia został zwiększony spam, powielanie odpowiedzi

http://www.mpcforum....05#entry3744205

Nie widzę tu żadnego powielania odpowiedzi. Co z tego, że napisałem 'Dokładnie tak jak up napisał' skoro reszta zdania jest moja i to nie jest spam tylko chciałem zaoferować pomoc na PW, bo nie mogłem dać linka do pirackiej na forum...

Czy to jest słuszne ?

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

To jest spam.

Po co piszesz "Tak jak up".

Od czasu tej odpwiedzi zaczął się spam. :)

Warn słuszny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No jak dla mnie to to jest czysty SPAM, po co piszesz i nabijasz w ten sposób poty.. I tak twoja wypowiedź do nieczego nie prowadzi

A do konwersacji z innym użytkownikiem służy opcja PW lub jak masz zapchaną skrzynkę to GG ( jest jeszcze masa innych komunikatorów, ale wymieniłem takie z których ja korzystam )

Opublikowano

To jest spam.Bezsensowne nabicie posta.

Warn jak najbardziej słuszny.Dalszą część zdania możesz napisać po prostu na PW.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

W tym przypadku warn jest w 100% słuszny i nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń.

I nie chodzi tutaj tylko o to, że napisałeś tak jak up, ale piractwo i podżeganie do niego, a także ułatwianie dostępu do w/w materiałów jest na forum zabronione.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Heh... Piractwo... Nie podałem żadnego linku... A jak Szanowny Pan GM publikował LauncheraNoPremium to też jest piractwo... Dupolizy. Można zamknąć.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...