Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

niesłuszne 5% ;//

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mógłby mi ktoś wytłumaczyć za co jest ten warn ?

beztytuuzjr.jpg

koleś chciał sygnaturę, podał zbyt wiele opcji na jej wykonanie...gdy zapytałem go żeby odpowiedział konkretnie jaką chce, dostałem warna...

i nie piszcie mi, żebym skontaktował się z modem działu na priv, bo to kolejny dzieciak z ranga z którym nie można się dogadać...bo oczywiście nie odpisuje (jak większość..)

PS.

myślę, że przy wybieraniu modów jak i kidmodów działów powinien jak najbardziej brany być pod uwagę wiek..bo właśnie później tak jest...jakiś 15latek dostanie rangę i myśli, że jest cudowny...w szkole kolega się z niego zaśmieje albo piłka wpadnie mu na ogródek sąsiada z którego ten sąsiad go pogoni,ten wraca do domu i odreagowuje na czym się da a że ma rangę to wali 5% za wszystko..;]

totalny bezsens..

ehh.:)

Opublikowano

Warn słuszny. W zleceniach pisze się odrazu z pracą , a nie ze zbędnym postem. Takie sprawy na PW a nie w zleceniach ;)

tak jest według mnie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Warn słuszny. W zleceniach pisze się odrazu z pracą , a nie ze zbędnym postem. Takie sprawy na PW a nie w zleceniach ;)

tak jest według mnie.

do końca nie mogę Cię zrozumieć...

tylko, że nie napisałem posta typu "ok" albo "ok ja ją zrobie.."

tylko napisałem żeby podał dokładne informację których w zleceniu było pełno...zapytałem tez o rendery...chyba po to jest "forum" żeby dyskutować i opcja "odpowiedz" po to żeby jej używać a nie żyć w strachu że każdy napisany post bd uznany przez 14latka za spam...niedługo będą warnować za samo zalogowanie się...bo rangi mają dzieci..

Opublikowano

Warn słuszny.

Mogłeś napisać do autora tematu i się go zapytać. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Warn słuszny.

Mogłeś napisać do autora tematu i się go zapytać. :)

równie dobrze mogłem to zrobić w komentarzu ;] bo właśnie od tego one są...

Opublikowano

jeśli jest to ustalone przez moderatorów działu że w Zleceniach działa jakaś zasada np.

Zlecenie > Praca > praca > Praca to tak jest i warn słuszny

ale ... jeśli już tak jest to powinno to być w regulaminie...

jeśli nie ma w regulaminie Zleceń to warn jest całkowicie niesłuszny.

Opublikowano
równie dobrze mogłem to zrobić w komentarzu ;] bo właśnie od tego one są...

Dział zlecenia, to nie "pytania i problemy" więc przykro mi, ale warn, jak najbardziej słuszny.

Jeżeli użytkownik napisał wyraźnie, że chce avatary o tego typu wymiarach, to ja nie rozumiem czemu w ogóle jeszcze zadałeś pytanie?

Opublikowano

Dział zlecenia, to nie "pytania i problemy" więc przykro mi, ale warn, jak najbardziej słuszny.

Jeżeli użytkownik napisał wyraźnie, że chce avatary o tego typu wymiarach, to ja nie rozumiem czemu w ogóle jeszcze zadałeś pytanie?

gdyby napisał to tak wyraźnie jak ci się wydaje nie zadawał bym pytań ;]

Opublikowano

Napisał to wyraźnie. Podkreślił, że chce avatary o takich rozmiarach (wymienił chyba 3 rodzaje).

Edit:

Czego nie rozumiesz w tym zleceniu?

Tematyka: (kolorystyka)

Wysokość: patrz niżej

Szerokość: patrz niżej

Napis/y: Zielony lub brak ( daj dwie wresje najlepiej )

Kolorystyka: Zielony

Dodatkowe informacje od zlecającego: Więc, chce kilka wersji:

60x60

75x75

90x90

100x100

Sądzę, że wszystkie wytyczne są bardzo jasno napisane.

Opublikowano

Napisał to wyraźnie. Podkreślił, że chce avatary o takich rozmiarach (wymienił chyba 3 rodzaje).

Edit:

Czego nie rozumiesz w tym zleceniu?

Sądzę, że wszystkie wytyczne są bardzo jasno napisane.

w takim razie ja także nie widzę sensu tego pytania...

Opublikowano

Polecam przeczytać regulamin. :)

W dodatku to nie jest jeden post, tylko ich ogrom.

Czytaj adnotacje przy linkach. :)

P.S. - Odpisałem Ci 2 razy, a ja nie działam jak automat, który odświeża stronę co 2 sekundy.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

On chciał po prostu widzieć avatar w 4 różnych rozmiarach, najlepszy wybierze.

Na tej zasadzie działa dział Zlecenia. ;s

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

L - ILoveVomitI

B - Baksiu

L - yy za co te 5% ??? chyba spytałem o jakie dokładnie wymiary chodzi i czy ma jakieś rendery..? ogarnij się "cudowny modzie" bo to żaden spam ;//omG

B - czytaj całą treść warna.

W dodatku: "Może coś zrobię", a w rzeczywistości tego nie robisz też wpływało na to ostrzeżenie.

L - zrobiłem każdemu u kogo pisałem w temacie więc,,,

mówiłem już dawno żeby nie dawali 14latkom modów...

B - Trzeba samemu wystartować na kida do FA. :)

L - nie ośmieszaj się bardziej dziecko drogie...;/

Chyba nie rozumiem sensu tego tematu. :)

Opublikowano

Baksiu idź dalej Wredną kryć :x

Dzięki za 2 warny, fakt 1 słuszny może był, ale drugi niezbyt :x

Sami obie powpie*dalajcie warn-y.... Oj nie.. bo chyba nie potraficie znajomym (hahaha).

"Słodkich" dni cya.

Tak tak krytykujcie

^^

Opublikowano

UP@ A od kiedy to ten temat dotyczy mojej osoby, skoro uważasz, że Baksiu mnie w jakikolwiek sposób "kryje"? :)

BTW. Pragnę również przypomnieć, że nad każdym regulaminem lokalnym stoi regulamin ogólny forum mpc.

Jeżeli w regulaminie lokalnym nie ma wzmianki dotyczącej tego, że nie można spamować, czy offtopowac, to nie oznacza to, że dział pozwala na tego typu zachowanie.

Opublikowano

Offtop to offtop, niezależnie w jakiej formie. :)

"Każdy post niezawierający głosu będzie traktowany jako spam/offtop". :)

Opublikowano

a fakt, ze w tym dziale naliczanie postów jest wyłączone nikogo nie interesuje ? myślę, że to też ma coś do rzeczy...

btw.

dlaczego moderator nie zobaczył ani jednej mojej pracy wykonanej na zlecenie i nie zdjął % a niby "spam" zobaczył natychmiast i od razu warn.. ? to jest moderator..? bo jak dla mnie to śmieszny ale tak jak mówiłem jak się daje mody 14latkom tak jest..:)

Opublikowano

Wiek wiekiem, 14 latek może mieć więcej rozumu niż 20 latek w pewnej sytuacji. Nie schodź na stronę wieku.

Równie dobrze, mogłeś o to zapytać się na Prywatnej Wiadomości, proste.

Opublikowano

Wiek wiekiem, 14 latek może mieć więcej rozumu niż 20 latek w pewnej sytuacji. Nie schodź na stronę wieku.

Równie dobrze, mogłeś o to zapytać się na Prywatnej Wiadomości, proste.

omg się przyczepiliście do PW...a co się takiego stało, że zapytałem w komentarzach ? które i tak nie liczą się do liczby postów więc... więc po co jest opcja "dodaj odpowiedź"? tylko po to, żeby wyłapać za nią 5% ?

PROSTE ;)

Opublikowano

Warn słuszny. Nie doczytałeś postu autora, i są to tego konsekwencje. W dodatku nie obrażaj nikogo, że jest dzieckiem, bo nie wiesz ile kto ma lat.

Wiek nie zawsze gra rolę. Nie jeden małolat jest bardziej ogarnięty niż starszy od niego.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...