Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wykrywacz GM w Fb Erpel 4.2

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzywam wyzej wymienionego fb. Dzisiaj surfowalem po internecie nie patrzac na mojego rybaka, poniewaz w razie obecnosci gm'a spodziewalem sie alarmu. Postanowilem sprawdzic jak sie rybki maja i w prawym MPCym rogu ukazala mi sie wiadomosc od gm'a. Cudem wytlumaczylem 20 sekund nieodpisywania, Alarm byl ustawiony na miasto w ktorym lowilem. Z tego co czytalem u innych wykrywanie gm'a jest az zbyt silne. W moim przypadku Gm stal kolo mnie i alarm sie nie uaktywnil. NA PEWNO nie byl Off. Jaka moze byc przyczyna i co zrobic zeby upewnic sie ze nastepnym razem zadziala? Siedzenie i patrzenie w monitor jest meczace, natomiast to rozwiazanie wydalo mi sie calkiem ciekawa alternatywa, ktora okazala sie niestety nie skuteczna w 100%... Licze na pomoc, pozdrawiam.

EDIT.1

Czy po wykryciu Gm'a postac wylogowuje sie automatycznie?

Opublikowano

1 Gdy GM Będzie to sie alarm włączy Będzie mówił cały czas w kółko alarm

2 Nie wyloguje cię

Daj + Jeśli Pomogłem

Opublikowano

1 Gdy GM Będzie to sie alarm włączy Będzie mówił cały czas w kółko alarm

2 Nie wyloguje cię

Problem wlasnie w tym ze nie mowi w kolko alarm....

Opublikowano

Jak grasz na kamer modzie tam jest takie prawo lewo dół góra tele portnij sie gdzieś w róg mapy i tam łów ja tak zrobiłem ustaw sobie łowienie ziemi i gra i buczy JEŚLI POMOGŁEM KLIK LUBIE TO

Daj + Jeśli Pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...