Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAJEBISTY TUT 5 slot włazić laski xD

Misiu_Polaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM JESTEM ZAJEBISTY KOSIK11 I CHCE WAM POKAZAC ZJEBANY TUT NA 5 SLOT DLA TYCH DZIWEK I TYCH CO KURWA NIE STAC NA PREMIUM ZEJBANE CIOTY WIEC ZACZYNAJMY PIZDY

Witam !

Postanowiłem zrobić ten tutorial, ponieważ na forum pojawia się bardzo wiele pytań dotyczących 5 slotu

Zacznijmy od tego, na 5 slot można ustawić niektóre bronie, które można także ustawić na 3, a więc mamy 2 bronie ( dzięki temu lepiej możemy ogarniać w warrocku . Na 5 slot można ustawić także niektóre bronie, które są tylko i wyłącznie na 5 slot dlatego jest to tak ważna rzecz, m.in. M134 ( obrotówa ) czy MK1S ( granatnik ).

5 slot dostaję się razem z kupioną premką na czas jej trwania, gdy się skończy możemy pobrać haczka z all slot bądź 5 slot hack. Ale jeśli nie chcecie hackować można zrobić tak, gdy kończy ci się premka i już wiesz, że nie będziesz miał pieniędzy żeby kupić następną a masz zakupione bronie na 5 slot robisz tak :

1. W ostatnie kilka minut premki, wchodzisz do ITEM SHOPU -> INVENTORY -> ITEM.

2. Szukasz sobie tam 5th slot -> potem go kasujesz ( DELETE )

3. Następnie przechodzisz do zakładki -> SHOP -> ITEM.

4. Szukasz 5th slot i kupujesz na 30 dni za 22000 dinar.

Tak jeszcze dodam, że już przy kupieniu broni na 5 slot w MP nie dostajemy 5th slota. Kiedyś był taki bug.

Mam nadzieję, że tutek się chociaż niektórym przyda i wyjaśni nie potrzebne problemy z piątym slotem.

DZIEKUJE ZE KURWA TO CZYTALISCIE JESTEM KOSIK11 I CHCEM KURWA LAJKA DAWAJ DZIWKO LAJKA

LAJKA SUKO LAJKA

LAJKA

LAJKA

LAJKA

LAJKA

Opublikowano

Nudzi Ci się?

TuT wgl nie potrzebny. Każdy mądry i myślący wie o tym -.-

Raport :) za TuT

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...