Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] dmg i 1 hit killer na metka na priv,oraz dmg na pla

dautilius2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ,1. szukam dmg na priva(GladoR) oraz jesli jest na ten priv -1 hit killer na metki.(GladoR) 2. szukam dmg na pla. prosze tylko o linki do sprawdzonych a nie ktos mial ktos powiedzial i jest dobry,(chodzi mi tylko o ten priv DragoN) 2. jesli chodzi o dmg na pla to najlepiej na pw,wiadomo.DZIEKUJE ZA INFO .

Opublikowano

1 hk nie działa

nie dziala tylko na GladoR ? tylko nie pisz ze nie dziala na metki bo wiem ze dziala, ja szukam na GladoR,ale nic w inetrnecie nie widze, edytowalem post u gory i poprawilem nazwe privka (moj blad) ;)

up

http://www.mpcforum.pl/topic/508314-dldmg-na-pl/

prosilem

(Znalazłem na epvpe dmg podobno działa na pl lecz nie testowałem ale czytalem ze innym działa wiec proszę przetestować

DMG jest na hity.) to link co dales. kolega koledze powiedzial (

Opublikowano

nie dziala tylko na GladoR ? tylko nie pisz ze nie dziala na metki bo wiem ze dziala, ja szukam na GladoR,ale nic w inetrnecie nie widze, edytowalem post u gory i poprawilem nazwe privka (moj blad) ;)

prosilem

(Znalazłem na epvpe dmg podobno działa na pl lecz nie testowałem ale czytalem ze innym działa wiec proszę przetestować

DMG jest na hity.) to link co dales. kolega koledze powiedzial (

1HK już nigdzie nie działa.Chyba że ktoś robi server na sf2006 ,ale raczej nikt tego już nie robi ;)

Opublikowano

1HK już nigdzie nie działa.Chyba że ktoś robi server na sf2006 ,ale raczej nikt tego już nie robi ;)

dzieki za info ale jakies 2 3 miechy temu mialem na privku dzialajacy, dlatego wiem ze moze ktos miec :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...