Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ban i hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was kilka pytań mianowicie :

Jesli bym dostał bana na koncie z innm mailem innymnicku, to czy dostnae bana tez na glownej czyli na innym mailu innym konice czy tylko konta powiązane z mailem są banowane,

2. jeżeli siągne tutaj jakiegoś hacka to mam 100% że nie zawiera on zadnych wirusow,kelogerow ?

3. MOzecie podac link (oczywiscie na tym forum) do hakca ktury podnoisi blyskawiczni itemy ale tylko nasze, sciaga moby, wygląda to tak jakbyśmy użwyali pelerynek i jak bije to widac tylko jak bym stal w miejscu.

Opublikowano

Jeżeli dostajesz bana na zawsze to dostajesz również bana na wszystkie konto na tym emailu . Bynajmniej ja tak miałem :D

2 . Hacki bez wirów raczej wątpię najlepszy jest KamerMod . Może ci wykryje wira , ale to nieszkodliwe takie xD

3.

http://www.mpcforum.pl/topic/506747-dl-multibot-expbot-186-by-slait-po-151211/

W tym mi nie wykrywa wira zobacz ;>

Jak chcesz taki co stoisz w miejscu i moby dedają to WaitHack , ale nie polecam ktoś zrobi filmik i banik .

sasawf.png

Opublikowano

Nie chodzi o wirusa ale o kelogera zebym nie stacil konta jak np zrobie sobie 17 poziom pogram dropne to co mi poczba i usuwm i logam si na swoje,bo mialem zamiar kupic komputer na hacki ale nie mam teraz mozwiloci mniejsza z tym.

A o te bany to jak uzyje hacka na koncie xxxx mailu xxxx a potem bede grał bez na koncie yyy i maiilu yyy to czy dostane bna na obu tczy tylko na xxx ?? rozumiecie nie :P

Opublikowano

Tylko na xxx

Jeżeli masz dropa założmy na emailu [email protected] a głowna postać na [email protected] . To dostajesz bana tylko na dropka ! Na inny email nie dostaniesz..

Ściągaj tylko hacki z mpc to nie będzie keyloggera . Moim zdaniem najbardziej zaufane MultiBot By slait . KamerMod i Multihack Kamera .

sasawf.png

Opublikowano

Leci +++ czy tam --- co wolisz ale jkabys mi zomek jescze pdoal dokaldnie linka, mam hacki multi kamer moda ale niektorze maja tak ze im postac stoi w miejscu jak ja to widze i szybko zaijaja nawed malym poziomem mowiels wal hack ale sprawdzalem i nic takiego nie ma ;P

Sumując chce hacka do kozackiego dropa ;]

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/506747-dl-multibot-expbot-186-by-slait-po-151211/

Ustawiasz i on ci boci i podnosi drop .

Ps : Jak byś mógł to proszę o lubię to i 5 ;P

sasawf.png

Opublikowano

GDzie sie znajduje ten Hack o ktorym mowie od /buff ? chyba nie chodzi mi o sciaganie mobow i bicie ich szybciej niz zwykle nie o 1500 sppeda ataku tylko ze stoi sie w miejscu i leje moby

Opublikowano

GDzie sie znajduje ten Hack o ktorym mowie od /buff ? chyba nie chodzi mi o sciaganie mobow i bicie ich szybciej niz zwykle nie o 1500 sppeda ataku tylko ze stoi sie w miejscu i leje moby

Jak odpalisz kamer moda to po prawej stronie masz Waithack, klikasz ON i masz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...