Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WnX64.

Nephilimist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj zacząłem korzystać z wall hack`a WnX64. Wszystko ładnie działa, nie ma najmniejszych problemów, ale... No właśnie ale. Po jakimś czasie komputer najzwyczajniej w świecie się zawiesza, wszystko się zatrzymuje, jedynym rozwiązaniem jest jego zrestartowanie guzikiem. Postanowiłem sprawdzić czy ET bez wall`a też będzie zacinało kompa - 3h gry i nic się nie wydarzyło, czyli problem stoi po stronie WnX`a.

Ktoś miał podobny problem, lub zna rozwiązanie tego problemu?

Posiadam Windows 7 64bit, może to ma jakiś związek z tym.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ja uzywam wnx64 i jak wchce wejsc na serwer to wychodz z niego i pisze This mod isn't suported co to oznacza i jak mozna to zmienic ?

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Temat niżej nasz trzy inne hacki, ściągnij jakiegoś bo to co napisałeś oznacza Ten mod nie jest obsługiwany

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...