Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Yang bug bot

kolo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ave :D

Mam problem z tym botem. Który plik odpowiada za yang bug bota? Chciałbym go dodać do innych plików. Normalnie grałbym na modzie,ale to serwer hamachi na plikach 2011 i się nie da. Mowa o tym,żeby to działało tak jak w modzie-wpisuję na czacie /bot i mi się wyświetla bocik :) Domyślam się,że siedzi on w root,tylko nie wiem,który i jak go dodać POPRAWNIE do tych rootów co ja chcę. Może ktoś pomóc? Ewentualnie może być sposób na wejśćie na takie serwery przez moda :) (jeśli wgl taki istnieje :D).

sygnampc.jpg
Opublikowano

Tzn, pliki 2010 czy 2011 to w sumie to samo :P,a z dodaniem serwera do moda komniowałem. Dodaje się elegancko,można się nawet zalogować,ALE...po wyborze postaci kicka do wyboru serwera,może to da się jakoś ogarnąć,żeby nie wywalało w tym momencie? Jeśli nie to nadal pozostaje o prośbie o podanie nazwy pliku/plików odpowiadających za yang bug bota. Osobiście wolałbym w modzie :P

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...