Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić? Jak dobrze zagrać?

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie od wczoraj ninja daggerem dziś dobiłem 21 lv. Zrobiłem wirujące na M1 (17) i mam 3 pkt w chmurce.

Dałem koledze passy do konta żeby mi wbił 42 lvl w v1 i kupiłem od niego 2 kamienie duchowe.

Cena na moim serwerze ich to ok: 160kk

W eq mam już fms +9 sr 7 i kd zjarane.

To jak będę miał gdzieś jeszcze w tym tygodniu ten 42 lvl i te 320kk to co najlepiej kupić za tą kasę?

I jak grać żeby było dosyć prosto?

Dodam że ta postać to do pvp raczej będzie i do kupowania okazji w m1. Później dopiero dobije 61/65 lvl i więcej nie będę raczej wbijał.

Za odpowiedzi w miarę szybkie i przejrzyste daje lajki. Jak o czymś zapomniałem będę pisał w temacie.

Opublikowano

Jak chcesz tylko siedzieć w m1 to sprzedaj fms'a i kup jakieś koziki pod pvp. Nie wiem na ile wystarczy Ci ta kasa bo nie znam cen z tego serwa ale kup sobie zbrojke na 34+9 albo 26+8/9, maske +7, jakieś ebo, srebrną... Może starczy Ci na jeden item a może kupisz dużo więcej ale jak już napisałęm nie znam cen.

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Jezeli Cie stac to kup cale eq +7 (okragla , maska kolcza, ebony , zbrojka 42 z kd ) ale bron obowiazko +9. Nie znam cen wiec dokladnie Ci nie wskaże co kupic. Zalezy jaka wartosc na yang na tym serverze. Bron zawsze +9 , reszta + 7 minimum pzdr

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

W ostatnim czasie stała bodajże 400kk +9 kd +3 więc chyba waha się koło 400

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dobra, a okrągła +9 ile by tak kosztowała? Albo z NNO jakaś.

I skille jak robić? Co po wirujących? I śpieszyć się z bojem?

Opublikowano

Oczywiście bojowiec dobra rzecz ale jeśli chcesz tylko stać w m1 to myśle, że nie musisz się śpieszyć. Ja po wirującym dałbym zasadzke i chmurke. A co do cen to jak już napisałem nie znam ich :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Tak bojowiec bardzo przydatna rzecz. Najlepiej daj potem zasadzkę. I wbijaj skile bo to też ważne. Kup sobie też jakiś item z max pż.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

boja byś mógł zrobić wpierw, żeby trochę zarobić.

na ubranie zabójcy będziesz musiał trochę jeszcze pozbierać z tego wygląda.

a tak tarcza z NNO będzie się wahała w granicach 150 - 250kk.

ale kup okrągła +6 / 5kontną +7 i ebo +7 i wyżej. to ci powinno starczyć na jakiś czas.

Opublikowano

Podstawa to budowanie postaci czyli bojowca musisz mieć tak czy tak... jak dla mnie to podstawa przy 35 lvl

Leć w skille tanie ku masz kup sobie zapasik czytaj każdego dnia.

Leć w eq z itemkami 1,2k hp do expienia pod poli bicia bosów potem się dorobisz.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

To tak podstawa bojowiec.

Zarabiaj na rybach lub rudy kop.

Za kamyki kup zbroję na 42 lvl +6/7.

Itemy 1k pż,Ebo +7/8,Koziki śr +15 +7/8/9 z kd,Tarcze okrągła +6,Kolcza +7/8.

Powinno na to wystarczyć,- porównuje ceny z kiriana.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Do pvp nie kupuj ebo tylko kolce z +zr np jadeity. Zręczność podnosi wartość skilli u ninji

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...