Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nunu Jungler. 1-5lvl. Jakieś porady?

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam pytanie: jakie runy od 1 do 4lvl? Na co ;D?

Jakie itemy się kupuje na nunu junglera?

Jaka kolejność junglowania nunu na kontach 1-5lvl?

Jakie najlepsze 2 czary na nunu? Ja mam takie propozycje... może są jeszcze inne

smite, przypływ mocy smite,heal, smite ghost

Jaka kolejność rozdawania skili na nunu jungler?

Jakieś krótkie porady jak nim grać?

To chyba wszystko proszę o fajne odpowiedzi ;D

Gość Menesterowy
Opublikowano

Runy zaczynamy kupować dopiero od 20 poziomu, wcześniej się nie opłaca.

Spelle: Ghost + Smite

Kolejność: Maksujesz pożarcie minionka, potem jeden punkt w szybkość i lodową kulkę, potem dokańczasz pożarcie, lodową kulkę i speeda

Itemy? Po prostu dorana, tak zawsze robią na rankedach ^^

Porady: Gankuj :) Nunu to maszyna do gankowania, szczególnie ze swoim ultra denerwującym slowem.

Opublikowano

1. Dokładnie jak kolega z góry napisał , runy przed 20 lvlem to po prostu strata IP

2. Itemy :

a) jeśli Nunu pod tanka to staraj sie składać wszystko co ma magic resist + AP lub Armor i HP ( np. Abyssai Scepter )

b )jeśli lecisz w AP to standardowo Rod of Ages , Rabadon itd.

3.Spelle: Smite i Ghost

4. Skille:

Q - E - W - E

Maxujesz R > E > W > Q

5. Jungle zaczynasz od blue i standardowo wilczki,wiedzmy, reda mozesz za 1 razem odpuscic i pojsc odrazu na golemy ale potem juz całą jungle.Pierwszy gank mozesz juz przeprowadzic na 2 lvlu.

Opublikowano

Po pierwsze nie same nobki, czasem się trafi pro. Po drugie co to znaczy "flat ad"? głównie chodzi mi o flat. Tak- na ref chciałem i chyba dalej chcę(widzisz coś w tym złego/nie korzystnego?) Dobra Doman, tutorial, 2 mecze normal co daje nam około 3 i 75 lvla chyba(tutorial daje tego 2,5lvla). Zeby wbić 5 lvl trzeba około 4 wygrane zawsze ;D podkreślam 4 wygrane mecze obojętnie czy na pvp czy przeciw botom? Więc czemu napisałeś, że tylko 2?

Jeżeli są tylko 2 możliwości tank i ap. To poproszę o ten item build dla ap. Pro po jungli nunu ogarnia bez runek całą stronę niebieskich przy armorze i 5 potach. Przy rozdawaniu skili q w e q w r q w e w r e w e e q e q ale waszych kolejności skili też mogę spróbować

Opublikowano

Po pierwsze nie same nobki, czasem się trafi pro. Po drugie co to znaczy "flat ad"? głównie chodzi mi o flat. Tak- na ref chciałem i chyba dalej chcę(widzisz coś w tym złego/nie korzystnego?) Dobra Doman, tutorial, 2 mecze normal co daje nam około 3 i 75 lvla chyba(tutorial daje tego 2,5lvla). Zeby wbić 5 lvl trzeba około 4 wygrane zawsze ;D podkreślam 4 wygrane mecze obojętnie czy na pvp czy przeciw botom? Więc czemu napisałeś, że tylko 2?

Jeżeli są tylko 2 możliwości tank i ap. To poproszę o ten item build dla ap. Pro po jungli nunu ogarnia bez runek całą stronę niebieskich przy armorze i 5 potach. Przy rozdawaniu skili q w e q w r q w e w r e w e e q e q ale waszych kolejności skili też mogę spróbować

Na zaawansowanych botach wiecej leci

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

ale napisałeś "

i potem 2 mecze na graczach". Co do expa? Jedni mówią, że więcej drudzy, że mniej więc sam nie wiem komu wierzyć, a najlepiej to samemu też sprawdzić. Po za tym te zaawansowane botki są nawet dobre ;D dobrze grają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...