Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Internet- Neostrada

Cookill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnim czasem mam problem(dokładnie od nowego roku) z Neostradą TP 2mb. Nie wiem co jest ale na obecną chwilą ściąga mi masakrycznie, wieczorami zawsze miałem słabe łącze(tylko wieczorami) ale nie aż tak. Nie wiem co zrobić. Może wy też tak macie ?

Oto jeszcze gorący test :

1696604872.png

beznazwy2k.jpg

Opublikowano

Powinno pobierac max 240 kb. Jezeli idzie mniej - dzwon do neo. Raz mi jak mialem, obnizyli neta nie wiem czemu. Mialem 20 mb pacze a mam 1.2 mb. Tak przez cały dzień. Potem zadzwoniłem i powiedzieli, że jakiś błąd. :D Teraz mam net osiedlowy 60 mb/s za 120 zl z tv (100 kanalow)

76561198034810506.png

Opublikowano

Mam ten sam problem, Tak jak kolega wyżej napisał aby zadzwonić nic raczej to nie da. Mnie na początku powiedzieli ,że to nie ich wina i Pani z która rozmawiałem powiedziała mi że to wina mojego komputera (wirusów) lecz zrobiłem kompletnego formata i nic to nie dało. Dopiero po jakimś 5 razie kazali mi zadzwonić do działu reklamacji i zniżyli mi o połowę cenę. Neostrada idzie na starych drutach telefonicznych tak samo jak netia , ale TP leci sobie w kulki i zakłada czym większy oferty.Dzwoń do nich do skutku aż obniżą, a o zerwaniu umowy nawet nie ma opcji.

Opublikowano

@UP

Na hostingach to se możesz sprawdzać jak 150 osób robi to samo w tej samej chwili.

Powiem że jest on wiarygodny bo podaje czasem niższe dane od takich co powinny być,czyli nei jest to żaden wymysł neosiów

Lukaj tu: http://www.speedtest.tp.pl/

@BTW

Wyłacz inne karty w przeglądarce i programy działające w tle może masz też bardzo słaby komp i wysyła wolniej pakiety.

Ja w akcie desperacji już do nich dzwoniłem ,ale na lapku z lepszym "środkiem" było soooogoood.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...