Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trybunał - kiedy i ile dostanę IP za sprawy?

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP dostaje się po zakończeniu danej sprawy. Reszty nie wiem. Ilość IP zależy też czy sprawa zakończyła się tak jak ty wybrałeś(np. kliknąłeś kara czy jak to tam jest, koleś dostał bana i dostajesz więcej IP,czaisz ? :D )

Opublikowano

Ta no ale :D po jakim czasie około sprawa się kończy ? ;d od 2 dni codziennie robie tyle spraw ile się da a jeszcze nic nie dostałem a na pewno 75% dobrze oceniłem :D

Opublikowano

Pewnie dodają ci te Ip ale tego nie zauważasz. Nagroda to zaledwie kilka IP (5-10)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Owszem, za jedno jest 5, ale max. dziennie jest 15, więc max. 75 IP :)

Nagroda przydzielana jest dopiero wtedy, gry Riot zbanuje/nie zbanuje (Zbędne skreślić) daną osobę, wtedy na mail'a dostajesz info. ile spraw zrobiłeś dobrze i ile IP dostałeś.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...