Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe? czy to prawda o privach lola?

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto i pytanie, na internecie znalazłem oto film:

znalazłem link downloadu:p jednak nie odpowiadam czy ma on wirusy, sam go pobrałem ale ma za małą wagę :P i wątpię że to jest plik który włączy DL

link filmu dla chętnych, widziałem pare reklam Privów

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

zaraz przeskanuje na virustotal :P plik bo dziwnie :D zapakowany w 3 foldery i spakowany :D

wypakuje

i zeskanuje go

15

/

43 (34.9%) - wynik

jednak wygląda na wirusa ( po uruchomienu próbował uruchomić server.exe i jakiś nc cośtam w32.exe :/ nic szukam dalej, bo serwery już stoją

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Omg. Niby jak sobie wyobrażasz 30 min szukasz gry ^^ a w nocy to sobie nie pograsz :D

Na takich "privach" gra się na customach...

Opublikowano

FAKE FAKE FAKE!!

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Jedyny serwer "prywatny" jaki istnieje to ten dla administracji Riot Games, gdzie testują nowe postacie, patche itd. Reszta to fake!

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

ale po co priv lol ? wszystko fajnie się gra itp np na privie bd gralo 150 osob to ile gier sie zacznie w ciagu godziny 4 ? jakis fake !

zbyt duża

Opublikowano

Serwer gareny true bo sprawdzałem wczoraj ale niestety jest ten serwer niedopracowany :|

Klient się często crashuje , właściwie to nie dużo się zmieniło(ceny niektórych postaci, ip leci identycznie jak na globalu)

xxcafs.png
Opublikowano

Koleś wyżej ma racje, serwer jest true, lekko przerobiony, to co było za ip w tym public lolu to tyle samo jest na tym privie, tylko w riotach jest lekko inaczej

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...