Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program

mielnik00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

nie wiem czy to dobry dział, ale szukam programu, który pokazywałby mi IP kogoś, kto się loguje na moje konto oraz lokalizację na mapie.

Bardzo mi to potrzebne, bo ktoś zhackował mi konto, kompletnie nie wiem kto i chciałbym się dowiedzieć.

Jeżeli znacie lepsze sposoby, napiszcie, WAŻNE!!!

f120da14273aa7f60f96500639.png
Opublikowano

To jest gra, mianowicie Crossfire. Od jakiegoś czasu, w trakcie gry otrzymuję komunikat, że ktoś zalogował się na moje konto. Początkowo podejrzewałem kuzynów, lecz oni mówią, że nie mają z tym nic wspólnego. Przypomniałem sobie, że jeden kumpel może znać moje hasło.

Zależy mi na tym, żeby sprawdzić, czy kuzyni mówią prawdę i nie mają z tym nic wspólnego oraz czy mógłby być to mój kolega.

Potrzebuję IP bądź lokalizacji na mapie, chyba, że jest jakiś inny sposób. Proszę o pomoc w tym temacie. Mile widziane sugestie na temat innych rozwiązań, lub propozycje programów.

Z góry dzięki :]

Opublikowano

O ile mi wiadomo Policja może namierzać IP lecz dopiero jak przestępca wyrządzi duże szkody szkody (chyba 200 000zł).

A namierzanie przez jakiś program łamie prawa konsumenta internetu .

Wiec możesz zostać ukarany za:

-Nielegalny program ( Ten program nie można kupić ani zyskać w inny legalny sposób )

-Łamanie praw konsumenta internetu.

P.S. Możesz zgłosić sprawę na policje ale oni nic nie zrobią ponieważ za niskie szkody popełnia osoba która podkrada ci konto.

Dziękuje z powarzeniem.

Lukson777

Opublikowano

O ile mi wiadomo Policja może namierzać IP lecz dopiero jak przestępca wyrządzi duże szkody szkody (chyba 200 000zł).

A namierzanie przez jakiś program łamie prawa konsumenta internetu .

Wiec możesz zostać ukarany za:

-Nielegalny program ( Ten program nie można kupić ani zyskać w inny legalny sposób )

-Łamanie praw konsumenta internetu.

P.S. Możesz zgłosić sprawę na policje ale oni nic nie zrobią ponieważ za niskie szkody popełnia osoba która podkrada ci konto.

Dziękuje z powarzeniem.

Lukson777

Z jego ostatniej wypowiedzi wynika że konto ma !

A chce tylko się dowiedzieć kto na nie wchodzi... Tak z tego wychodzi.

Może po prostu zmień hasło:p

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Ja wiem że konto jest jego ale po prostu z prawo tego zakazuje.

Ja na jego miejscu też chciałbym wiedzieć kto to zrobił ale prawo zabrania na własną rękę tego robić ja tylko stwierdzam fakty że jest takie prawo konsumenta

pomyśl jak policja nie może to co dopiero zwykły obywatel.

Z powarzeniem

Lukson777

Opublikowano

@up

Widać jak mało wiesz... a udajesz jakiegoś wielkiego znawcę. ;x

I pieprzenie takie o wyrządzonej szkodzie powyżej 200 000zł ?;o Na jakim Ty świecie żyjesz??

Jeżeli ktoś straci coś wartego nawet 1zł ma prawo zgłosić to na policje a oni mają się tym zająć...

Wiadomo nikt takich spraw nie zgłasza ale można.

A tak w ogóle to nie temat o dziale prawnym czy coś, bo nawet jeżeli by tu było takie coś byś był uznany za kompletnie zielonego i...

IP możesz dostać wyłącznie od administratora gry, o ile będzie taki dobry i Ci poda...

A takiego programu o jakim piszesz nie ma... Przynajmniej mnie nic o takim nie wiadomo.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Może po prostu zmień hasło:p

Chciałbym ale mam z tym problem, mianowicie nie pamiętam poczty do gry, więc zmiana hasła nie jest możliwa bez potwierdzenia na emailu.

@up

Dzięki za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...