Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Auto NFSW - Według Was.  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsze Auto NFSW -> Jakie?

• ALFA ROMEO 8C COMPETRONE
    • ASTON MARTIN V12 VANTAGE
    • FORD MUSTANG RTX
    • FORD SHELBY GT500 SUPER SNAKE
    • LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640
    • MERCEDES BENZ 722 GLEAM
    • PORSCHE 911 TURBO
    • PORSCHE 959 YEAR ONE
    • PORSCHE 911 GT3 R
    • PORSCHE 911 CARRERA S
    • Koenigsegg CCX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o głosowanie, jakie według was auto jest najlepsze w NFSW?

Jakie auto da się najwięcej tuningować pod kątem osiągów?

Aktualnie mam VIPERA i SUPRE ale myślę nad kupnem za boosty jakieś autko.

Zapraszam do ankiety.

Serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

lamborghini murcialego jest najlepsze-nie wierzycie? Kazdy doswiadczony gracz wam powie, oraz takze bmw m3. Wyniki z ankiety mówią za siebie :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

bez sensu ankieta wieszkosc ludzi glosuje na Lambo bo patrza na wyglad a naprawde to RTX jest najlepsze nie jest najladniejsze ale na 20 lvl bez skili z 701 do speeda wyciagam 380km/h na 40 lvl z max skilem to z 420+ wyciagnie nie to co lambo najlepsze do tuningu jest RTX co do pana calkiem u gory nic dziwnego ze poleca ci Lambo jak nawet je na avku i sygnie ma widac lubi te auto bo mu sie podoba ale do wyscigow one nie jest najlepsze jezeli patrzec pod katem tuningu

-Ushio.png
Opublikowano

Heh

@up. dzisiaj lub jutro postaram się nagrac jakiś filmik z lambo to zobaczysz xD apropo. najlepiej wybrać takie auto żeby mialo w miarę dobre osiągi ale żeby nam sie podobalo. ja w t2 jezdze sobie bmw z4 i nie narzekam ;]

snikersproject1.png
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale Auta z Car hacka mają podstawowe osiągi a na pewno on wrzuci wiele dobrych części i będzie się prowadził zupełnie inaczej...

Opublikowano

Z tych w ankiecie to bezkonkurencyjnie LP640 (nie rozumiem Lambo, dużo mniejsze staty a najszybsze :D) Mogę Ci jeszcze z doświadczenia polecić Roadstera, staty ma większe i się naprawdę lepiej prowadzi (nie zwracaj uwagi na mniejszy V-max w statach, jest taki sam o ile nie większy) Kosztuje tylko 100 więcej boostów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...