Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Windows 7 : Nieorginalny Orginal.

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ,od wczoraj dreczy mnie blad systemu windows 7 . W prawym dolnym rogu widnieje napis ze system nie jest orginalny (Jk jest na 100% orginalny) Problem zaczal sie wczoraj przy aktualizacij. Wiec sformatowalem system przez tryb Recovery po czym wgralem sobie GG i gre rappelz. Teraz po wylaczeniu gry rappelz znowu mam ten napis ...

61093c6efb.png

Opublikowano

też tak miałem ale u mnie wystarczyło wejść na link widniejący w tej chmurce i podać cd-key. potem i tak zarejestrowałem mojego windowsa (też 7 ) poprzez dzwonienie do microsoftu ?? nie wiem ale to i tak był komputer wiec wszystko wg instrukcji.

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Znaczy wczesniej nie bylo tego problemu ,dopiero jak jakas aktualizacja wyskoczylo ,wtedy ten problem sie pojawil.

wersja OeM czy BOX:)?

o co tobie chodzi?

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP kurcze byłeś szybszy:P

@UPx2

Wprowadzili zabezpieczenia widocznie wymagają wprowadzenia key'a ponownie(tak wynika z poprzednich postów)

Moja ciocia ma pirata <3 i też to ma ale jej nie przeszkadza bo ona tylko office....

BTW chodzi mu czy Wina kupiłeś z pudłem sam czy miałeś go zainstalowanego już jak go brałeś ze sklepu(tak mi się wydaję :P).

Opublikowano

To znaczy że masz OEM,a btw kupowałeś ostatnio jakieś części do kompa?Jeżeli czytałeś artykuł kolegi wyżej to chyba wiesz o co mi chodzi:P

Opublikowano

Czytalem czytalem ,Problem rozwiazany. Kombinowalem tak ze najpierw aktualizowalem chociaz sie nie powodlo to resetowalem kompa i tak do skutku.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...