Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Masz problemy z połączeniem

Piechutus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że gdy gram na obojętnie jakim serwerze po około 2 minutach grania pokazuje mi napis "You have problems with connetion" czy coś takiego (nie pamiętam dokładnie) i nie da się nic zrobić, a po 5 minutach czekania kick z serwera (automatycznie). Dodam jeszcze że ping z serwera który powinien mieć max. 50 ma po 100/200 (najwięcej widziałem 526). Jest tak ze wszystkimi serwerami. Brat doradzał żebym zaktualizował Flash Playera (miałem starszą wersję, zapomniałem aktualizować) - zrobiłem to i dalej nie działa. Nie instalowałem żadnych dodatków czy modyfikacji bo to robią tylko n00by. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję. Polecą Like!

Opublikowano

Ping: 35 ms (nie znam się na tym więc wypisuje to co tam jest) Prędkość pobierania: 0.79 Mb/s Prędkość wysyłania: 0.19 MB/s. Dodam że mój brat ściąga grę i może to być trochę sfałszowane i ten sam problem miałem też na wyjeździe gdzie korzystałem z innego internetu.

@Edit Zmieniłem wartości bo miałem włączonego Skype - ping zwiększył się o 3 to samo z prędkością wysyłania (o 37 Mb/s), a wysyłanie spadło z 0.25 do.019

Opublikowano

Skype muli, ale nie aż tak żeby cię wywalało, więc to nie jest jego wina

Sprawdzałeś na innych serwerach?

wszystkie rzeczy zainstalowane razem z NET.FRAMEWORK 3.5 lub 4.0?

Jak cię wywala to co pisze po lewej stronie nad mapą gry? Kicked by punkbuster ?

Opublikowano

Dzieje się tak na wszystkich serwerach nawet założyłem nowe konto żeby sprawdzić. Kickuje mnie PunkBuster tylko czasami 1 na jakieś 10/15 (JEST NAPISANE!!! NIE PISZE!!!). FrameWorka nie mam usunąłem bo "był zbędny" (potrzebowałem go do jednej aplikacji).

Opublikowano

Z łączem nie może być źle bo ten sam błąd był w dwóch routerach. Sorry ale już mnie wkurza jak ktoś pisze/mówi "pisze" zamiast jest napisane.

Opublikowano

NetFramework nie zadziałał (4.0). To chyba nie może być nic z łączem czy kompem bo tydzień temu (przy dwóch routerach) działało normalnie dopiero mam tak od niedzieli, a gram od Świąt. Cały czas mialem małe lagi ale nie aż takie żeby wogóle zatrzymywało mi grę i kick'owało mnie z serwera :/

LUDZIE KOCHAM WAS!!! Znalazłem rozwiązanie!!! Eureka!!! Temat do zamknięcia!!! To Herobrine! Żart - PunkBuster

Opublikowano

Witam, gram w tą gre już trochę i ciągle jak szukam serwerów to w wyszukiwarce mam cały czas ping +999, wiecie jaka może być tego przyczyna? Mam xp, 25mb neta

Opublikowano

Witam, gram w tą gre już trochę i ciągle jak szukam serwerów to w wyszukiwarce mam cały czas ping +999, wiecie jaka może być tego przyczyna? Mam xp, 25mb neta

Może nowy temat? Poczekaj chwilę powinno być okej albo usuń PunkBustera (poszukaj w necie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...