Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie runy? - Akali

asshole?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zapytać jakie runy dobrać dla Akali (aktualnie mam 10lvl i odblokowany 2 krąg). Tylko proszę o polską nazwe. :)

Za pomoc stawiam 5 i kilka "Lubię to".

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie znam polskich nazw, ale powiem Ci mniej więcej jak ma to wyglądać na lvl 30.

Ogólnie rzecz biorąc runy na akali, ja ustawiam bynajmniej po to, by mieć 2 passivy na 1 lvlu.

7 czerwonych run ( marków ) na attack damage

2 marki na magic penetracje

9 seali ( żółtych ) na magic resist / armor

9 glyphów ( niebieskich ) na ap / nie od lvla

3 quinty ( duże ) pod ap

+ do tego ustawiasz masteriesy 21/0/9

Mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu pomogłem.

Opublikowano

Wbij 20lvl? Nie kupuj teraz run, bo to zwyczajna strata IP, lepiej wyposaż się w jakąś postać, która cię interesuje i jak już pisałem - wbijaj lvle

Opublikowano

Graj normale, dominiony, jak nie mozesz zdobyć pierwszej wygranej dnia to wbijasz na łatwe boty i tam dostajesz +150 IP.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...