Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Postać

Zoomix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam prośbę podajcie mi najlepszy build na postać fiddlesticks(przed sec staty 10.7.13) i jak najwięcej wypowiedzi.

Ewentualnie jakąś bardzo fajną postać którą będzie mi się dobrze grało.

Czyli reasumując :

Proszę o dobry build i porady + jeszcze jakąś postać do 3150 pkt zasług ;p

Więc z góry thx

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Reasumując skąd mamy wiedzieć, którą postacią będzie ci się dobrze grało? Ja wykupiłem prawie 40 postaci i wciąż nie mam tej swojej perełki...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Od wyboru postaci jest ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/365963-jakiego-championa-kupic/

Jeżeli juz chcesz tutaj to podaj postacie jakimi lubisz grać itp. itd. Buildy poszukaj sobię na solomid, mobafire i na MPC ;)

he?

Opublikowano

Evelynn też fajną postacią jest i ciężko mi określić jaka postać jest fajna do gry najbardziej lubie dystansowe jak ahri fiddlesticks twich czy teemo

Najlepiej jakie postacie są dobre dla początkujących ;d

-.-

Opublikowano

Rozumiem, że na normale to sobie wybierz sam postać, bo nadal nikt nie wie jaka by cię postać usatysfakcjonowała, a jak jedynym wymogiem jest bicie z odległości.... to do wyboru do koloru

Opublikowano

Hmm . Dystansowiec i do 3150 ?

Wdg. mnie : Annie, Ashe, Twisted(AD jak i AP), Heimer.

A Melee: Shaco, Sion, Garen, Gragas, Mundo, GP, Olaf ;)

he?

Opublikowano

no to inaczej najlepiej jakby była dobra w walkach 1 na 1 ale tak samo jak i w większych walkach , czy będzie preferować umiejętności czy bicie normalne to mi to rybka i cóż tu więcej napisać napisz co konkretnie chcesz wiedzieć to napisze

EDIT: a co powiecie o tristanie ?

-.-

Opublikowano

Polecam ci teemo. Jak ogrzybkujesz okolicę to fragi lecą jak świeże bułeczki.

kajo0003_minecraft.png

By CzakaPL

ZBIERAM +

Opublikowano

no akurat mam kupionego teemo ale nie bardzo mam fajny do niego build bo a to za mało biję / za mało hp mam a to coś innego ale i tak staty miałem zawsze więcej killów od dead :P

EDIT:Olaf dobrą postacią jest owszem ale w grupowych walkach wymięka :/

Wszyscy otrzymali lubię i już dam wam spokój tylko podajcie mi jakiś build do veigara ;p

EDIT2: Co sądzicie o tym : http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=1797

-.-

Opublikowano

Akali... Op 1v1, w TF jak cie nie focusują to narobisz strasznego dmg.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

@Up

Akali jest dobra jak masz w enemy 5-10 lvl. Teraz ona ssie nie możliwie - być może niektórzy tak nie sądzą ale ich sprawa.

@ Zoomix

Ten build wdg. mnie jest chujowy ... Veigar ma pasywa od many, to po co mu 18x runki na manę? W itemach nie ma Rabadona, Archanioła ... Stare Mastery ... Jak znajdę coś to Ci dam, ew. sam napisze.

he?

Opublikowano

Jak lubisz grę na dystans to kup anivię ;P

alboo Kassadina xD

kosztują tylko 3150ip/pz a na midzie inni nie mają z tobą szans jak ogarniesz grę nimi :P

Opublikowano

Patrze w moje MH (większość meczy brandem bo damrówka :D) i 2 mecze akali 6/2 i 14/3 więc ja uważam, że ona owni. Z około 5 fragami nic nie ma z nią szans (jeżeli nie jest op nafeedowane). Ale na rankedach nie opłaca się nia grać bo leci oracle i z akali pozostaje latające gówienko ;>

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Na Teemo od grzybków nie lecą fragi jak bułeczki bo nie maja takiego OP dmg (no chyba, że stawiasz w miejscach częstych ucieczek na skraju zycia :))

Pasyw Veigara bez podstawowej regeneracji/5 sek jest kupą szajsu

Twisted Fate po niedawnym patchu nieco zmalał w potencjale bojowym jako AD

Anivia nie jest dla początkujących bo jest jedną z najbardziej "wymanniająych" się postaci jakie znam

Kassadin nie walczy na dystans z wyjątkiem jego Q i częściowo E bodajże

Akali tym bardziej nie jest dla początkujących bo jak ktoś wspomniał w późniejszych etapach ssie. włącza się do walki dość po czasie od zainicjowania tf'u bądź od razu ale atakuje seriami z osłonki

Tristana to AD/AP carry więc musisz grać nią nader ostrożnie ale po wczuciu sie w jej walory jest postacią z nie lada potencjałem

Od siebie poleciłbym Ci Ashe, ponieważ mid/late game w jej wypadku jest miażdżący ale to zalezy od early.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

no dobra ja w tej chwili nie mogę dać lubię to wszystkim postaram się dać wam jutro jak coś wypowiadajcie się i dziękuje za cierpliwość do mojego zdezorientowania :)

-.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...