Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema cześć i czołem ;]

ostatnio ściągnąłem sobie Tibia for PSP (dla jaj se wpisałem w google "tibia na psp" i o dziwo się znalazła tibia ;D ). w wersji 0.3 jest nowa mapka i inne bajery, ale zdziwił mnie "trader", i ponoć jest funkcja edycji mapy. mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sprzedawać itemy u tradera (bo mi bp się pomału zapycha dropami) i powiedzieć jak np dodać nowy skrawek mapki? byłbym wdzięczny ;p

dla tych co chcieliby pobrać to a nie umieją używać wyszukiwarek ;)

tu macie temat skąd zassałem (TO NIE REKLAMA INNEGO FORUM!!!!) UWAGA DZIAŁA TYLKO NA PRZEROBIONE PSP!

yuuupi 100 postów ;D , brawo ja :rolleyes:

Opublikowano

@up

THX za linka, nawet nie zauważyłem tego działu ^^

@topic

żeby nie pisać tego samego tematu, prosiłbym o przeniesienie do tego działu co podał SirMarthes.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Jeśli do jutra nie bd przeniesione to chyba napiszę nowy temat w dziale PSP i proszę nie pisać mi tam że jest taki temat :s

Opublikowano

poczytaj na google u tradera nie da sie sellac itemow jest nawet bug na klonowanie itemow zalug i jak sie nie myle R i na swoje zeczy w plecaku tam na dole kliknij X jak sie nie myle i bedziesz mial ten item x2 polecam wyzucac te slabe zeczy xD ta gra nie ma sensu tyle ci powiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zauwazylem, bo szybko sie nudzi. po 20 lv nie ma co grac bo potworkow dobrych nie ma. i co to jest "zalug" ?? i tak wgl. thx za rozjasnienie mi umyslu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...