Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam problem z moja dupa pomocy plisss

unkownnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e siema. mam problem a taki on se jest ze: wczora jbylem na rybach z dziewczyna i ona do mnie choc zlowimy karpia, a ja do niej se mowie ze wole jej karpia, a ona se do mnie ale ktorego, a ja se do niej no tego ten tego... a ona pokazuje na swe krocze a ja na nia patrze se dziwnie no i se mowie tak tak chodz chodz usiadz na kolanka chodz chodz pokaze ci bananka, a ona se mowi dobra usiade ci na kolanka a ty pokaz mi bananka ok? a ja se do niej gadam ei nie stop nie rob tego plis a ona do mnie ok a ja do niej dobra siadaj ona siadla ja wyciagam bananka a tu nagle bierze rybcia no i mowie nieee zejdz z mego bananka i prawego kolanka, ona do mnie co sie dzieje!? a ja se do niej no karpika mamy odsun sie to go wylowie ona se mowi ok, ja se wylawiam karpia z tafli lodu po czym wyskakuje wielki karpik i mowie se do niej choc upieczemy go w domu a ona do mnie mowi ok, a potem.... ei mowic dalej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...