Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o program/sposób do nagrywania głosu 2 osób jednocześnie.

ShivenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludziska :D

Razem z kolegą, chcemy nagrywać wspólne let's play z różnych gier. Oczywiście, pierwsze co robimy to fraps, niestety, nie można nagrywać dźwięku mojego i kolegi jednocześnie. Odpada od razu sposób z głośnikami, czyli mikrofon przy głośnikach i nagrywamy głos. Więc poszukuje programu/sposobu, żeby nagrywać dźwięk mój i kolegi jednocześnie. Chcemy mieć jak najwyższą jakoś dźwięku w naszych filmach, jeśli trzeba używać kilku programów, proszę napisać jakich i krótki sposób jak ustawić to. W miarę proszę o szybką odpowiedź. Bardzo dziękuje za "sensowne" odpowiedzi. :)

Będziemy używać skype jako programu do komunikacji.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Teamspeak :) to program do grania grupowego . Ja jak nagrywałem Fragmovie z Warrocka to było słychać wszystkie osoby które siedziały na na kanale :)

notoacta250.png

Opublikowano

W TeamSpeak masz nawet opcję nagrywania, co może Ci ułatwić, aczkolwiek z tego co wiem to głos 2 osób jednocześnie nagrasz nawet frapesm, czy camtasią po odpowiednim skonfigurowaniu.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fraps, jak kolega up napisał. Nagrywa każdy dźwięk czy to skejp/ts/vt. Musisz tylko sobie go skonfigurować.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Frapsem nagrasz,ale daj opcję "windows 7 sound"coś takiego i nagra ci kolegę i ciebie : ). Nawet ze skype możesz tak jak wszyscy UP ci piszą,ale na teamspeaku lagów nie ma napewno :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...