Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to jest 2 zapowiedz sentinez nie dopracowana bo tamta admin close ...(omg)

Serwer rusza we wtorek lub s srode !! Piszczie na gg lub na fourm ,a link do forum nie moge podac '-,- SORRY

DLA MODOW :

1231155813.jpg

1231160050.jpg

Opublikowano

kurwa wez go odpal bo chce sie skatowac metkiem a nie chce mi sie do szkoly lazic i kurwa bym se pokatowal gdzies a tak kurwa odpioerdolasz maniane i huj nie mgoe pykac plisss odpal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Loroy usun ulepszacze typu ogon węza pajęczyna itp bo to męczy okropnie... Dodaj drop wierzchowców i broni na 75lvl do groty i będzie taki pl tylko z większonymi ratami czyli miodzik ! :D

Opublikowano

Co to kur** ma być . Myślałem ze serwer bedzie profesjonalny , a to kompletna amatorka . Zero informacji podałeś o serwie , co chwile przekladasz dzien startu , i jeszcze tworzysz takie zalosne tematy (jak ten)

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

kurwa wez go odpal bo chce sie skatowac metkiem a nie chce mi sie do szkoly lazic i kurwa bym se pokatowal gdzies a tak kurwa odpioerdolasz maniane i huj nie mgoe pykac plisss odpal

Widzę że metin to Twoje życie. Wiesz oprócz gry w metina można robić wiele innych ciekawszych rzeczy np. wyjść z koleżanką/kolegą połazić coś "poodwalać" , pooglądać tv, pograć z kumplami w piłkę czy też po prostu pograć w jakąś inną grę. Daruj sobie takie posty bo nikt nie będzie patrzył czego Ty akurat pragniesz i spełniał Twoją każdą zachciankę. No ale po Twoim stylu pisania można łatwo wywnioskować że nie masz więcej niż hmm 13lat, więc za wiele nie można od Ciebie oczekiwać ;)

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik unkownnn dnia 09 styczeń 2012 - 17:49 napisał

A co do metka to wez zacznij chodzic do szkoly ^^:D a wlacznie na j.polski przyda ci sie ;D

Opublikowano

Widzę że metin to Twoje życie. Wiesz oprócz gry w metina można robić wiele innych ciekawszych rzeczy np. wyjść z koleżanką/kolegą połazić coś "poodwalać" , pooglądać tv, pograć z kumplami w piłkę czy też po prostu pograć w jakąś inną grę. Daruj sobie takie posty bo nikt nie będzie patrzył czego Ty akurat pragniesz i spełniał Twoją każdą zachciankę.

Nie masz kogo kolego bronic . Nie wiem po co ten człowiek chce tworzyc ten serwer jak bedzie tak dalej postępował . Jaka kuzwa zachcianke , ja nie wymagam dużo . Popatrz jak inni sie staraja , tworza normalne serwery , na ktorych gra pozniej spora ilosc graczy . A mnie taka amatorka wkurza , ten czlowiek chyba tworzy serwer dla kilkorga ludzi , chyba ze tego oczekuje .

vvnOp.jpg

Opublikowano

snapback.pngUżytkownik unkownnn dnia 09 styczeń 2012 - 17:49 napisał

A co do metka to wez zacznij chodzic do szkoly ^^:D a wlacznie na j.polski przyda ci sie ;D

Skoro jego się czepiasz ortografii to Ty tez powinieneś napisać "a zwłaszcza" zamiast: "a wlacznie". :D

Nie masz kogo kolego bronic . Nie wiem po co ten człowiek chce tworzyc ten serwer jak bedzie tak dalej postępował . Jaka kuzwa zachcianke , ja nie wymagam dużo . Popatrz jak inni sie staraja , tworza normalne serwery , na ktorych gra pozniej spora ilosc graczy . A mnie taka amatorka wkurza , ten czlowiek chyba tworzy serwer dla kilkorga ludzi , chyba ze tego oczekuje .

Po pierwsze to ja go nie bronie :) Mnie też denerwuje to że już było wiele obietnic co do startu serwera, a go nadal nie ma. Szczególnie dlatego że baaaaardzo długo czekałem na taki serwer ;) Tylko denerwują mnie także takie posty jak Twoje. Oni też mają swoje życie a Ty nie jesteś sam ;) A tak poza tym szkoła to nie takie "zło" za jakie ją uważasz. No ale ktoś rowy kopać musi :D

Opublikowano

Up@

Zamiast robić takie żałosne serwery niech prowadza lepiej ''swoje zycie'' niz zapowiadajac komus jakiegos fake'a . Ogolnie nie mam nic do serwera tylko do team'u.

vvnOp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...