Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nacisam Play i nic sie niedzieje

Bloodus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z dc universe że jak naciskam play nic się nie dzieje. Nachwilke zmienia się play na playing i znowu play i mogę tak klikać. Dodam że wcześniej grałem w tą grę ale miałem formata i po formacie mam taki problem. Mam windows xp sp3 zainstalowałem IE 8, net framework 4.0, już na prawde nie wiem co robić. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Spróbuj poczekać kilka minut u mnie też trzeba było czekać kilka minut i weszło .

Lub zrób Re Install

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Czekałem nic to nie daje u mnie jest tak ze nacisne play i zmienia się na 1sec na playing i znowu na play.

Dzięki za odp i zainteresowanie moim problemem.

Przed formatem dałem koledze tą grę na dysk i u niego działa z tego dysku a ja tez sobie z niego skopiowałem i nic dlatego myślę ze reinstall nic tu nie da. Jeszcze może jakieś pomysły.

Opublikowano

Już tego próbowałem i wyskakuje błąd, ale teraz zauważyłem ze ja w tym pliku mam cos innego napisane;

[settings]

digestURL=http://manifest.patch.station.sony.com/patch/sha/manifest/launchpad/lp4/live/lp-dcuo-live.sha.soe

appName=DC Universe Online

appIcon=DCUO.ico

id=dcuo

width=887

height=590

Taki błąd mi sie pojawia jak zrobie jak w tym filmiku. Może robie coś źle.

Nowy Microsoft Word Document.doc

Opublikowano

Spróbuje tego reinstala może pomoże al wątpie. Jutro dam znać jak coś jeszcze komuś przyjdzie do głowy to proszę pisać.

Dzięki wszystkim za poświęcony czas.

Edit

Problem rozwiązany wystarczy zainstalować real player.Temat do zamknięcia :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...