Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT]Pro5Gamer Officjal OPEN!

robotek

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. silnik serwera

• Polskie 6.0 - dost?pne na MPC
      11
    • Paladini.ro - zbugowane
      3
    • Paladini.ro - rumu?ski (spolszczenie 5-15%)
      6
    • Inny jaki?
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro5Gamer

Prędkosć: Szybki : 500

Świat1 : 100

Świat2 : 150

Parametry komputera:

RAM: 4Gb

Procesor: 2x3,0Ghz

Szybkosć łacza: 20Mbit

Serwer powstał na orginalnym silniku Paladini.ro.

Serwer startuje, chciałbym prosić ludzi, którzy znają się na grafice, i kodzie PHP w ulepszaniu silnika. Mam zamiar poprowadzić serwer dłużej niż chwilę czy dwie. Wszystkich graczy plemiona zachęcam do zagrania z nami!

http://robotek.servegame.com/

lub

No to gramy!

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Chętnie wezmę kogoś do kadry, przy naprawie skryptów, do grafiki, logo

Zapraszam do gry, na stronie głównej znajdziesz link do forum, tam znajdziesz więcej info na temat!

Opublikowano

na świecie 1 zauważyłem że jak klikniesz plac to widac dwa razy żeby kliknąć łucznik na koniu na liscie w której wybierasz jakie wojsko wysłać

Opublikowano

i jeszcze wojsko się buguje i ataki

wysłałem 4 szlachty to jak ataki doszły to wojska z dwóch ataków w sekunde wróciły a pozostałe 2 wracały normalnie

wioski nie przejąłem to wysłałem następny atak to jak doszedł to w placu nie można było wycofac wojska i raportu nie było i w koszarach było naprzykład 1000/2000 czyli tysiąc dostepne z dwóch tysięcy

Opublikowano

Serwer będzie off do czwartku, w czwartek stawiam serwer w tzw. zerowej konfiguracji, brak spolszczenia, brak DB.

Chętnych do spolszczenia (ludzi którzy chcą pomóc zrobić silnik doskonały) zapraszam na PW lub gg: 24773113

Nagroda:

reklama (link lub odnośnik do zaproponowanej przez osobę strony na: stronie głównej, oraz w pliku game.tpl)

Opublikowano

Ehh muszę was zasmucić :D w poniedziałek również szykuję "strajk" serwer narazie nie powstanie, silnik będzie paladini. osobiście go spolszcze :D

teraz możecie głosowąć!

Opublikowano

cóż narazie będę musiał się wstrzymać ze względu iż host padł. jeżeli jest ktoś kto może zahostować pliki przez czas ok. 2-3 tygodni, proszę o pilny kontakt

z góry dziekuje i przepraszam za usterkę techniczną. nie są to ataki ddos :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...