Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boosty

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę jeszcze zrobić kilka niebieskich Run + kwintesencje. Przez długi weekend miałem boosta na 3 dni więc zrobiłem 3/4 run i wiem, że za przegrana szło ok. 150IP za Wina 250Ip (bez 1st win of the day) I teraz pytanie jakiego boosta kupic, żeby zrobić szybko niebieskie + kwintesencja czyli jakieś 3.5k IP. Lepiej kupić boosta na 4 winy czy dzień? I ile daje boost na winy za wina?

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Polecam ci kupić boosta na 1 dzień wtedy , gdy będziesz mógł grać najwięcej np. Kup boosta w sobotę rano . Wtedy wyciągniesz 100 % kasy .

Gość Menesterowy
Opublikowano

Oczywiście, że lepiej na kilka dni, choć to zależy od Twojego stylu gry.

Jedni grają 10 rozgrywek dziennie i na IP booście zarabiają dziennie ok. 3000 IP, a jedni nie mają tyle czasu.

Mimo to, polecam kupno IP Boosta na kilka dni.

Opublikowano

Właśnie miałem na 3 dni, ale nie miałem nawet w weekend chęci żeby zrobic wszystkie runy(ale zrobiłem 2 kwintesencje i czerwone i żółte), a nie chce mi się czekać do soboty, ale chyba jestem zmuszony. Dzięki Panowie :) Można zamknąć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...