Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak naprawić celownik

WolnyLogin!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jest to mój pierwszy tut więc proszę o wyrozumiałość ;).

Jak wiecie wiele osób nęka się z brakiem celownika w grze. Otóż serfując po internecie znalazłem rozwiązanie tego problemu.

Jedyna prosta rzecz którą musimy zrobić to:

Na alterze - Wchodzimy w główny folder gry - Wchodzimy w katalog players - Usuwamy plik config_mp.

Na steamie - ( i tu nie jestem pewien bo steama osobiście nie mam ) Steamcommons - Modern warfare 2 - Players - Usuwamy plik config_mp.

Zauważyłem, że nie ma takiego tuta na forum więc postanowiłem napisać ^_^. Dodam jeszcze, że sposób jest sprawdzony. Jeśli to Wam nie działa to nie mam pojęcia o co chodzi.

Plik config_mp usuwamy ponieważ gdy go usuniemy, automatycznie podczas włączenia gry utworzy nam się nowy z domyślnymi ustawieniami celownika.

Na wszelki wypadek można zrobić kopię zapasową pliku, chodź myślę, że to nie jest konieczne :).

Proszę o + :D

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

Usówamy

popraw to

z checia bym skozystal ale mam celownik :D leci like

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ale poradnik! Nie wspomniłeś tylko o tym, że po usunięciu configa resetują się WSYSTKIE ustawinia, co jest z lekka denerwujące (czułość myszki).

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Nie wiem czy się resetuje czułość myszki czy nie bo gram na standardowych ustawieniach..

Dużo osób ma z tym problem. Dla nich ważne jest to żeby wgl mieć ten celownik i nie liczy się poświęcenie max 5 minut czasu na zmianę ustawień.

SAY NO!

ACTA

Opublikowano

dobrze mowisz ale nie kardzemu ten poradnik pomaga ostatnio tez probowalem pomoc koles usunol plik i dalej to samo nowe cfg nic nie dało za poradnik leci łapka napewno sie przyda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...