Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gadu-Gadu (błędne hasło)

Ballsgreed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie znalazłem działu na mój problem, więc postanawiam napisać go tutaj.

Pewnego razu musiałem odinstalować moje gg wraz z numerem ogółem ze wszystkim. Zainstalowałem go ponownie, chcę założyć nowe konto i... "wpisano błędne hasło" czy coś takiego. Robiłem cały czas nowe konta z nadzieją, że serwer GG ma jakieś problemy, jednakże od dłuższego czasu się to powtarza. Próbowałem przeinstalować GG, skanowałem komputer anty-wirusem, moim hasłem było nawet: "666666", żeby mieć pewność, że dobrze wpisuję, zaznaczałem nawet komendę "zapisz hasło"... Ciągle to samo. Co mogę zrobić?

PS. Żadne GG-hacki do łamania haseł nie działają więc...

Opublikowano

Nie gg tylko.

1) zle wpisuje nr.

2) haslo zle..

3) nie moze tak byc... niech haslo przypomni na email. Numery gg sa w ich bazie danych. Czyli nie ma cudu zeby nr nie istnial lub zebys podawal zle haslo. Wpisales inne - proste?

Pobierz nowe gg, zainstaluj podstawowe skladniki ( m$ c++ itd) Zobacz na stronie czy mozesz wejsc. Jak tak to zaktualizuj gg ze swojego 5.1 na 10.5 :)

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...