Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer ;/

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jak co to proszę przenieść jak nie ten dział.

Windows 7 ;]

A więc problem polega na tym że gram sobie w ....(nieważne) i matka za dużo urządzeń włączyła i sieknął prąd (wyłączył się) no i komputer rzecz jasna się wyłączył.Próbuję włączyć wszystko ok ale gdy ekran powitalny się pojawia (tam gdzie się użytkownika wybiera) to monitor się wyłącza.. i nic nie można zrobić,teraz siedzę na trybie awaryjnym z dostępem do sieci i wszystko jest OK włącza się normalnie.Próbowałem podczas uruchamiania F8 i tam Napraw Komputer ale nic nie pomogło i nie mam pojęcia co mam robić.. nie chce znowu systemu reinstalować bo niedawno zmieniałem z Xp na 7.

Macie jakiś pomysł ??

Opublikowano

Pomogłeś nie ma co.. przeczytałeś ostatnią linijkę ?? jak się nie znasz to nie pomagaj,oczekuję tutaj fachowej odpowiedzi bo każdy głupi potrafi napisać format spróbuj

Opublikowano

i chuj ja formata robie 20-30min i i nie dość ze komp chodzi jak nowy to jeszcze stare pliki mam zachowane

wulgi RMCF1902

Opublikowano

Nie wyglada to na uszkodzenie spowodowanew brakiem pradu a jakims uszkodzeniem plikow w systemie, moze wtedy akurat dysk zapisywal cos zwiazanego z logowaniem i nie mogl zapisac bo wylaczyl sie prad, a plik sie uszkodzil. Sprobuj zrobic naprawianie systemu przez plytke z systemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...