Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzymanie sie reguaminu

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaciekawila mnie dzis jedna rzecz wedlug regulaminu ;

7. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek.

Tylko moderator jest brani za "dupe" w takiej akcji jesli ma swoj serwer a inne grupy juz nie przykladowo

Grupa Mentor zalicza sie do team MPCFORUM poniewaz jest unikalna i osobnik o owej randze ma wlasnie reklame swojego serwera http://www.mpcforum....awieeu-pldedyk/ .

Mam nadzieje ze cos zrobicie z tym bo to niesprawiedliwe..

ps. nie zazdroszcze nikomu niczego.

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Mentor to nie zarząd mpc tylko ranga wyróżniająca.

Nie macie się już czego czepiać...seriously...

Teraz degradujemy wszystkich goldów, coderów, mmt'ów etc za to, że mają np własny serwer...

Będą też zabierać memberów? xD

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano
Tak ale wlasnie on uzywa swojego stanowiska jako reklamy..

Podaj przykład.

Dodatkowo, tego typu sytuacje (wykorzystywanie stanowiska mentora) przedyskutowuje się ze mną.

Jeżeli widzisz takie działania, zgłaszasz się bezpośrednio do mnie, bez potrzeby pisania sugestii.

Chyba, że nie dojdziemy do kompromisu i nie wyjaśnimy sprawy, ale w to wątpię.

Opublikowano

heheszki nie wiedziałem , no ale mentor to nie moderator , ciekawi mnie tylko czy kid może mieć :) bo pimp ma

Ani kid, ani mod nie może mieć swojego serwera, ani rangi na innym forum.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Albo poprostu powiedz, że mu zazdrościsz rangi...

Temat = Facepalm.

Nie zazdroszcze :) Pisalem to juz w temacie

@@

Waracajac do tematu to chodzi o to ze on ma grupe mentor i da sobie prezentacje serwera i ma pewnosc ze ludzie beda grali bo on jest jednym z tych "unikalnych" osob na mpc i wiekszosc osob wlasnie na to leci

11-37.59.93.25.png
Opublikowano
Waracajac do tematu to chodzi o to ze on ma grupe mentor i da sobie prezentacje serwera i ma pewnosc ze ludzie beda grali bo on jest jednym z tych "unikalnych" osob na mpc i wiekszosc osob wlasnie na to leci

Sądzę, że za bardzo to przezywasz.

Nie wiesz co inny myślą, więc proszę, nie twórz tego typu domysłów.

Gdybym ja miała przejrzeć wszystkie prezentacje serwerów, zainteresowanie nimi oraz kto je napisał, to mogłabym się pokwapić o stwierdzenie tego, że ten gold member, postwriter, członek MMT czy też MCT wykorzystuje tym sposobem swoją pozycję na forum.

Opublikowano

heheszki nie wiedziałem , no ale mentor to nie moderator , ciekawi mnie tylko czy kid może mieć :) bo pimp ma

Ten zakaz dotyczy tylko serwerów metin2 + chyba jednie teamu metin2.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Tym się różni, że były już problemy właśnie przez serwer metina, który okazał się niewypałem.

A ponieważ moderator firmuje jakby swoim zachowaniem mpcforum.pl takie sytuacje nie mogą mieć miejsca.

A tak btw to jesteście strasznie zawistni.. Jeśli już podpieracie swoje zdanie regulaminem to nie czytajcie go wybiórczo.

Bo wyraźnie pojawia się tam słowo MODERATOR : )

Temat jest kompletnie wyrwany z kontekstu i oderwany od rzeczywistości..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie zazdroszcze :) Pisalem to juz w temacie

@@

pogrzało Cię chłopie... jeśli myślisz że grał bym na jakimś serwerze tylko dla tego że to serwer mentora/moderatora/globala czy nawet Admina to nieźle Ci się w głowie poprzewracało... Nigdy nie grałem na żadnym serwie MPC i nie zamierzam... myślę że nie jestem jedynym który myśli tak samo... ale jeśli ktoś gra tylko dla tego że to serw mentora/moda to pewnie dla tego żeby się podlizać...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tyczy sie to metina.

Np. Tenma byl w teamie bodajze Nevrstu i zostal nie dopuszczony do kida.

Dopiero jak nie byl w zadnym teamie zostal przyjety.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Heheszki

Padłem.

False zazdrości serwera widzę że nawet stara się żebym stracił rangę.

Powiem ci coś , nawet nie wiesz że zrezygnowałem z rangi moderatora dla serwera a nie miałem modka metina

Tyle na temat

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Huehuehuehuehue, jebłem! Po pierwsze to tylko mentor a po drugie gdzie promuję swoją rangą serwer? A po 3 nawet jak by był modem mógł by dostać pozwolenie na publikację. Zazdrościsz mu rangi albo serwera...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Witam zaciekawila mnie dzis jedna rzecz wedlug regulaminu ;

Tylko moderator jest brani za "dupe" w takiej akcji jesli ma swoj serwer a inne grupy juz nie przykladowo

Grupa Mentor zalicza sie do team MPCFORUM poniewaz jest unikalna i osobnik o owej randze ma wlasnie reklame swojego serwera http://www.mpcforum....awieeu-pldedyk/ .

Mam nadzieje ze cos zrobicie z tym bo to niesprawiedliwe..

ps. nie zazdroszcze nikomu niczego.

A że ja tak spytam, skąd ta zawiść? ^^

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...