Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Preview]LenartSys - Custom Map V1.0b

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zrobiłem właśnie moda który dodaje do gry mapę, w sumie taki testowy mod, ale zawsze można pokazać ;)

Łapcie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czyli tylko my możemy na niej grać?

A i zamierzasz robić jakieś mapy na przyszłość, ale już coś porządniejszego, do strzelania

i tak dalej.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

no tak... Tylko my możemy na niej grać ( na razie ^.^) a w planach mam ogólną nauke ;) to dopiero pierwsza moja mapa ( w całym życiu :D ) a kto wie, może dzięki temu wygram konkurs na mapę w CA ;) i w sumie rozdam Nxy... bo i tak nie gram :D

z czegoś porządniejszego to Enzil pisał mi coś o strzelnicy... myślę że się nada ;D

oraz coś na wzór Fire teamu ;)

+ normalne mapy ;)

ale na dzień dzisiejszy, muszę popracować nad sztuką modelowania w 3DS Maxie oraz dodawanie światła xD

co jakiś czas będę wydawał filmiki z moimi postępami na kanał YT żeby tutaj nie zaśmiecać forum ;) tak więc Subować :D

@edit.

nowa mapa + textury + światło... + Broń ! :D

57227827.jpg

Tam gdzie jest ciemne... ten obszar miga na biało xD raz się zapala a raz gaśnie... można dostać nerwicy i oczopląsu...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Lolz..

1.Wbij na GG :)

2.Fajnie że dokonałeś tego , co mówiłeś :)

Nie jest zle xD

Zrób coś jak custom map + napalma xD Hehe , albo wszystkie snajpy jakieś ...

Taka strzelnica coś jak Ci Enzil mówił :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Taka mała rada.

Bierz światło jakoś zawsze w kącie górnym, albo twórz jakiś ala model model lampy i w nim zamieść światło.

Bo tutaj chyba dałeś nad ta bronią, bo widać odbicia na ścianach

Ale skoro się uczysz, to trzeba wybaczyć

@down

Oj tam oj tam :D dasz rade

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Fajnie jak na pierwszą mapkę. Cholerka, ciągnie mnie trochę do moddingu, ale szkoda mi konta, ale kiedyś na pewno bardziej się w to wciągnę :).

Opublikowano

Fajnie jak na pierwszą mapkę. Cholerka, ciągnie mnie trochę do moddingu, ale szkoda mi konta, ale kiedyś na pewno bardziej się w to wciągnę :).

wiem... nie wiem czemu Polacy tak strasznie boją się moddingu... tym bardziej że są na forum cheaterskim i pewnie i tak dostaną bana... jakoś ta logika jest dla mnie masakryczna... i myślę że prędzej zrozumiem kobietę niż was...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kilka słów odemnie na temat moddingu :)

Heh..ja pamiętam jak wbijałem tutaj tylko po mody lenarta i innych i nie myślałem że kiedyś się tym zajme..

No ale zająłem..

Super to jest , robisz coś..co cały świat może zobaczyć :)

(Zależy na jakim forum dodajesz xD)

I powstaje coś co zaistaniało , w dodatku jego autor staje się z czasem legendą , jeżeli zrobił coś porządnego.

Więc to raczej tylko pożytek. :)

Ja , ja mam CSM2 konto , i latam na modach..nie szkoda mi go, bo jeżeli majory latają z aim botami , a CPT z lifetakerami na Victorze ?

Czego tutaj szkoda.

Niczego.

Jedynie NX.

Co do mapki , naprawdę nie łatwo coś takiego zrobić ;)

Może wam się wydawać łatwe , ale nie jest.

Może was to zachęcić pewnie ;)

Ale jak się w to wkręcicie to albo wam się szybko znudzi , albo bd się uczyć dalej :)

Jeżeli tutaj Len. spędził 3 H na głupich światłach ...załużmy że 4-5 H na samej mapie , tylko poto aby wam dać filmik..

Zobaczcie jakie poświęcenie :D

Jeszcze raz GZ.

i tak zaraz przyjdzie geoning i powie że świat nie kończy się na ca. ;p

A tak zapytam co ma do tego tematu geoś ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Masarka, ty w te klocki coraz lepszy jesteś.. Rozumiem, że jeszcze z 2/3 lata i powstanie gram FPP tylu BTF3 albo COD MW 3 ?! hihihi..

No nic, widać, że Ci zależy i masz jakąś pasję, za mapke masz like

Przydałyby się jakieś tekturki jak to ogarniesz bo białe ściany nie za ciekawie wyglądają :D

Opublikowano
Masarka, ty w te klocki coraz lepszy jesteś.. Rozumiem, że jeszcze z 2/3 lata i powstanie gram FPP tylu BTF3 albo COD MW 3 ?! hihihi..

Jak on już własną gre koxi :)

FPS raczej nie online.

Spodziewaj się tego.

PS.To tylko jego część umiejętności :D

A z ścianami...musi je mieć pierw te textury xD hhehe

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A z ścianami...musi je mieć pierw te textury xD hhehe

Dla chcącego, nic trudnego.. Lenart zaraz się pobawi i będą, ot tak <3

No ale i tak wielkie gratki z całą tą mapką.. Oby Ci dalej tak dobrze szło :)

Opublikowano

w sumie to nic takiego... jak się ma za nauczyciela jednego z najlepszych modderów ;)

na razie mapy odkładam na bok... gdyż dostaję nerwicy i oczopląsu...

ale pobawię się czymś innym równie dobrym ;)

a jeśli serio chcecie mi podziękować to wesprzyjcie mój kanał na YT ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

eee tam zwykła mapa w maxie nie wiem czym się tak jaracie. Oczywiście interesuje mnie takie coś lecz nawet bardziej wolałbym coś w stylu zmiany modelu broni. Wiem że się tym nie zajmujesz ale to fajnie wygląda sam kiedyś zrobilem zmianę ump na p90tr se i powiem wam że lepiej się gra na choćby samym modelu niż na ump zwykłym :D .Tak wogule to chciałbym w dziale combat zobaczyć raz właśnie taką zmianę modelu niż same tekstury bo jest to przereklamowane. Zaraz pewnie dostane od jakiegoś użytkownika opierdal że nie szanuje czyjejś pracy a sam nic nie zrobiłem :D

Lenart jakby ci się kiedyś chciało zrobić zmiane jakiejś broni na inną to będę bardzo wdzięczny chociaż jeden ale się tak mocno przyłóż to na pewno wyjdzie coś fajnego :)

Oczywiście mapa zawsze coś :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

zapomniałem o tym wspomnieć bo nie przeczytałem tego tematu i nie wiedziałem czy to twój mod osobiście podoba mi się :)

Ale zrób taki mod z bronią proszę cię UMP na Viper P90TR z dźwiękiem i teksturami :)

Czy było by to dla ciebie problemem? Jeśli nie to byłbym wdzięczny jesli nie masz czasu to nie rób nie zmuszam cię to tylko taka prośba

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

mnie takie mody nie kręcą ;) wolę zrobić coś sam i dodać do gry...

jak znajdę chwilę i będzie się dało to spoko ( ale skoro był taki mod to raczej zrobię)

aktualnie staram się dodać kuszę do CA :D

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...