Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Visual ++ Runtime Librarry (InfiniteSro)

Ferluci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wejdź tak: Panel Sterowania > Data, Godzina, Język i Opcje Regionalne > Opcje Regionalne i Językowe i tutaj czas na zmiany jeżeli ich nie zrobiłeś.

1. Opcje Regionalne

- Standardy i formaty - Angielski ( Stany Zjednoczone )

- Lokalizacja - Stany Zjednoczone

2. Zaawansowane

- Język dla programów nie obsługujących kodu Unicode - Angielski ( Stany Zjednoczone )

Może wyskoczyć okienko żeby włożyć płytkę z Windowsem Xp SP 3 więc wkładasz płytkę i klikasz OK i czekasz aż wyskoczy okienko że trzeba zrestartować komputer aby zmiany się zapisały.

@Edit Oraz zainstaluj NET Framework 3.5 i 4.0 jeżeli przypadkiem ich nie masz ( Zacznij od 3.5 i po jej zainstalowaniu dopiero 4.0 )

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

niestety wasze rady nie pomogły mimo instalowania framework 4.0 a język miałem zmieniony . Wszystko mi chodziło normalnie a jak wróciłem do domu to już nie działało . Nikt nie miał dostępu do kompa mieszkam sam . Był ustawiony KDbot .

Kurde ;/// Żem sobie pograł ;/ żaden silk mi nie chodzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A zaporę systemową / antywirusa wyłączałeś?

Kurde ciekawy problem ;/

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

A zaporę systemową / antywirusa wyłączałeś?

Kurde ciekawy problem ;/

Tak wyłączyłem mówie ci że nic nie ruszałem a bot nic nie pozmieniał przecież to wszystko się stało w czasie 3h a nikt na PC nie siedział ;/

Nawet Reinstall Systemu robiłem i nic ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem od jakiegos roku, szukalem po roznych forach, probowalem rozwiazac roznymi sposobami niestety nic nie pomoglo, bawilem sie z tym okolo miesiac szukajac jakiegos rozwiazania, pozniej dalem sobie spokoj. Blad u mnie pojawil sie wraz z podlaczeniem dysku przenosnego, mysle ze pomoze jedynie formatowanie wszystkich dyskow lokalny, ja niestety tego zrobic nie moge bo mam sporo waznych plikow. Jesli nie masz nic waznego na pc, mozesz sprobowac ( zeby zagrac w silka, musze wypakowac clieta z pliku zip/rar, za kazdym razem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...