Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ktora postac wybrac?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.zastanawiam sie kim zagrac, mam do wyboru te oto postacie:

-Woj body 43lv aura m3 wir m3 (dopiero go robie)

-Ninja Dagger 69lv zasadzka m9 wirek m7 szybki m8 chmura m3 (wiekszosc eq posiadam na ninje. stal+7 smoki+9 itp)

-Sura WP 68lv ostrze m7 wir G1 palec G1 zbroja 12 pkt (niestety skille troche zmarnowane, 4 M'ka dopiero na 73lv oplaca sie wgl tym grac?;/)

-Woj Mental 71lv Duchowe G1 Walniecie G1 Silne M5 tapniecie 16pkt (skille rowniez nie za 17 dopiero na 72lv 4 M'ka)

Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC, CHODZI MI O POSTAC JAK NAJBARDZIEJ UNIWERSALNĄ:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Na ninjjy dobiłbym 70 zaczął robić biologa i czytać skille, WP dobiłbym 75 i jako noobek żeby zarobić na daggera :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

od Ciebie zależy kim ci się lepiej gra i, która postać ci sprawia najwięcej przyjemności.

ja bym wybrał mentala. jak zakurwisz z duchowego i walniecia, to na kilka skilli przeciwnik leży. :P

Opublikowano

Ja ci polecam mentala sam grałem nim do 75 lvl i nie nażekalem <3

Postać dobra do pvp bo ogarniasz duże spoty oraz do pvp <3

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

mental dobry do pvp hmmm

jesli mamy nno to mental nas nawt skillem nie trafi :) nawet jak nie mamy to trafi nas udezeniem meicza i tapnieciem max ;)

dager hmmm

dobra postac do pvp no jako jedyna postac w metinie ma na simki i skrzydal ulepszanie bez perel to jest wielki +

body hmmm

dosc dobra postac ale trzeba miec do niej duzo cierpliwosci i dobre eq zeby poexpic + buffa bo tak to meczarnia

wp hmmm

dobra postac do expa i jak sie nia umie grac do pvp chociaz trzeba naprawde ogarniac

tak reasumujac nie polecam ci grac postaciami ktorym skille na m weszly na 18/19/20 lvlu bo takim sura nawet jak bys dobil 99 to juz masz mniejsze dmg z ostatniego skilla u mentala tak niebedzie niby ale zanim wbijesz 90+ zeby miec wszytkie m to dlugo ci zajmie

dlatego polecam ci grac daggerem ;)

Opublikowano

Wój mental + sura WP.

Obydwie postacie dobre pod względem expa jak i pvp.

Jedyny minus to to, że na surze pvp praktycznie zaczyna się od 70lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...