Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kamermod i 1hk

freezz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym sie dowiedzieć czy jest jakiś 1 hit killer (dmg) do moda kamera ale taki mocniejszy niż w modzie ponieważ w nim tylko jak stoje i nie bije to samo odejmuje hp mobom i niestety strasznie wolno...myslałem o czyms takim co podczas bicia mobów (mieczem) będzie równiez działało i więcej odejmowało niż na modzie kamera...np na bossy by się to zdało i to mocno...próbowałem zrobić samemu w pliku PC ale po zapakowaniu wszystkiego i wrzuceniu do metka z mod kamera i uruchomieniu to przy wczytywaniu już na gre wywala błąd że niepoprawne PC czy cos w ten deseń. Chyba że kamer by był chętny się pobawić i przerobić to aby działało poprawnie:)

jak nie ten dział to prosze o przeniesienie:)

Opublikowano

działa na plu w tym rzecz tylko troszkę w inny sposób u kamera to jest tak ze jak stoje w miejscu to samo bije moby, chodzi mi o to aby biło mocniej po prostu:D a jak sam chce dowalic więcej bicia w PC to potem po zapakowaniu i wgraniu tego na clienta wyskakuje mi przy wczytywaniu do gry bład że nie pasuje plik PC i wywala do systemu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...