Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Big Mutha trucker 2

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym ;D że jakiś czas temu znalazłem starą płytę z clica ;D z grą BIg Mutha trucker 2 spróbowałem zainstalować ale okazało się że płyta jest porysowana ;/ więc ściągnąłem i tu pojawia się problem gra chodzi z płytą.chętnie bym powspominał jak kiedyś się w to grało ale nie mam jak ;/ więc proszę o pomoc was :D co mam zrobić żeby nie wyskakiwało to żebym włożył płytę.

Z góry dzięki!

PS:Wiem że piractwo jest na tym forum zakazane ale to chyba temu nie podlega a i dla niedowiarków mogę wrzucić foto porysowanej płyty,czasopisma click,i pudełka.

PS2:Zapomniałem napisać, i bardzo bym prosił o nie zamykanie tematu. i jeszcze raz z góry dziękuje ;D

RMCF

Opublikowano

Płytę posiadasz, a polskie prawo pozwala na posiadanie kopi jezeli posiadazz płytę.

Wgraj po prostu cracka i załatwione :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...