Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Czy warto użyć...

Sdam_PL

Czy warto użyć LVL HACKA?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto u?y? LVL HACKA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat powstaje dla ludzi, którzy zastanawiają się nad pytaniem: Czy użyć LVL HACKA czy nie. Lvl hack to nie jest zła rzecz bo np. nie każdemu chce się wbijać 80 lvl, wszystko odblokowywać, a potem wbijać np. prestiż i znów wszystko odblokowywać. Dlaczego mówię, że to nie jest zła rzecz? Już wyjaśniam wszystko tkwi w tym, że kiedy użyjemy lvl hacka to nie przeszkadza to innym graczom. Gdyż nie jest to taki HACK jak np. Aimbot bądź Wh. Podłączam też założony przeze mnie już dawniej temat mówiący o zagrożeniu jakie może wystąpić po użyciu lvl hacka oraz serwerów służących do szybkiego wbijania lvl'a.

A więc:

Plusy LVL HACKA:

- Zaoszczędzony czas,

- Wszystkie bronie, dodatki, emblematy i odznaczenia,

Minusy LVL HACKA:

- Szybkie nudzenie się gry,

- Za duże możliwości,

Temat o zagrożeniach po użyciu lvl hacka oraz jak się przed nimi uchronić:
http://www.mpcforum.pl/topic/519974-pomoc-dla-wszystkich-co-robic-co-mi-grozi/

Proszę wszystkich odwiedzających o zagłosowanie w Ankiecie oraz odpowiedzi mówiące o tym czy: Warto użyć LVL HACKA oraz o podanie plusów i minusów wiążących się z użyciem LVL HACKA.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Jeżeli nie dostaje się bana to pewnie że warto ;)

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Jak dla mnie to nie gdyż to jest psucie sobie gry , nawet jeżeli mówimy że nie używamy to i tak z reguł coś użyliśmy , tutaj drobny kamuflaż złoty tutaj odblokowanie emblematów i tak właśnie sobie psujemy grę

Opublikowano

Zależy od tego ile kto ma czasu na gre, bo jeden ma 2 godziny na gre i w jeden dzien wbije 5 lvl'i a drugi ma 10 i w jeden dzien wbije 30 lvl'i.

Mało czasu = użyj

Dużo czasu = nie warto

xxxxxxx

Opublikowano

A warto użyć nie to żebym się tłumaczył ale od CODa4 poprzez MW2 do BlackOpsa sam własną grą wbijałem prestiże (wszędzie maks) a teraz już jestem trochę starszy ;) pracuję i nie mam czasu by ciągle grać jak to było kiedyś. Co do wyzwań w MW3 to są takie same jak w MW2 więc z większością nie miałem problemów i w większości zostały mi do odblokowania poprostu tytuły broni,które odblokowalem przez hacka.

Aj jeżeli chodzi o znudzenie się gry to każdy maniak COD-a wie,że jeżeli wykona wsyzstkie zadania,wbije maksymalny prestiż to i tak będzie grał i czekał na następna część :)

Pozatym mi największą frajdę w tej grze sprawia gniew przegranych ;p

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

...mi największą frajdę w tej grze sprawia gniew przegranych ;p

I to jest prawda. ;D Bardzo dobrze powiedziane.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

jak juz powiedzieliscie na lvl hacku zara sie nudzi ale zara po tym zagrasz od nowa to sie wkurw... ze nie masz dobre broni itp..

na emblematy oczywiscie warto szczegolnie na elite (jak by dzialaly..) bo wkoncu szpan itd

gram w mw2 i mw3 i warto uzywac hackow takich jak lvl czy tam kill streaki warto slyszec nazwe hacker na siebie ^^

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...