Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sposob na...

doasodaodsoadoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chcialbym sie dowiedziec jaka klasa oraz w jaki sposob mozemy najszybciej zarobic kase.

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Albo grasz tylko na oman,dragon valley lub Dalian i robisza za ''Air support'' Za rundę 80 wyciągasz ;)

PFF ja mam medica i jak gram na tych mapkach to tylko 30 lol xD

@top

Ale chodzi ci o jakis KasowyHack czy chcesz wbijać kase legalnie :P?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

PFF ja mam medica i jak gram na tych mapkach to tylko 30 lol xD

@top

Ale chodzi ci o jakis KasowyHack czy chcesz wbijać kase legalnie :P?

Buhahahah, KasowyHack, nie moge! czy ty wiesz co w ogole piszesz? zaraz padne ze smiechu : > przeciez gdyby chcial cos co dziala nielegalnie to by napisal nie?

Co do tematu, do dlaczego mechanik a nie np. assault? Ja np gram assaultem ze skillem do heli i wyciagam 60/80 credytow na runde.

Tak naprawde to wszystko zalezy od tego ile flag przejeliscie i ile macie punktow a nie jaka klasa grasz.

1 flaga - 20 2 flagi - 40 ( o ile sie nie myle ) 3 flagi - 60 4 flagi - 80 credytow

nie?..

Opublikowano

Właśnie nie, za flagi nie dostajesz tyle golda ile byś chciał, byłoby to za łatwe, sobie upodobałeś, że za 4 flagi 80...

max 30 masz na koniec rundy, jeżeli twoja drużyna ją przegrała, jeżeli wygrała to max masz 80

Głownie punkty masz za flagi, rozwalanie pojazdów na ziemnych i latających, strzelanie z dystansu, headshoty, zabicia z noża/defibliratora, zabicia z min przeciwpiechotnych jak i przeciwpancernych, zabicia z granatów, multikille, z offensive attack i z zemsty ;)

Opublikowano

Właśnie nie, za flagi nie dostajesz tyle golda ile byś chciał, byłoby to za łatwe, sobie upodobałeś, że za 4 flagi 80...

max 30 masz na koniec rundy, jeżeli twoja drużyna ją przegrała, jeżeli wygrała to max masz 80

Głownie punkty masz za flagi, rozwalanie pojazdów na ziemnych i latających, strzelanie z dystansu, headshoty, zabicia z noża/defibliratora, zabicia z min przeciwpiechotnych jak i przeciwpancernych, zabicia z granatów, multikille, z offensive attack i z zemsty ;)

Nie.. nie jest tak jak ty mowisz, bo na Sharqi i Basra nie dostalem wiecej niz 60 kredytow, a tam sa tylko 3 flagi... czyli 3f. x 20c = 60c. A zreszta nie wiem o co ci chodzi, bo napisales ze za flagi nie dostaje tyle kredytow ile bym chcial.. bo mi chodzilo o to, ze na koniec rundy/mapy z wygranym teamem i 3/4 flagami dostajesz 60/80 kredytow, i nie wiem co ma inzynier do zarabiania kasy...

Albo grasz tylko na oman,dragon valley lub Dalian i robisza za ''Air support'' Za rundę 80 wyciągasz ;)

Jesli wygrasz =)
Opublikowano

Nie.. nie jest tak jak ty mowisz, bo na Sharqi i Basra nie dostalem wiecej niz 60 kredytow, a tam sa tylko 3 flagi... czyli 3f. x 20c = 60c. A zreszta nie wiem o co ci chodzi, bo napisales ze za flagi nie dostaje tyle kredytow ile bym chcial.. bo mi chodzilo o to, ze na koniec rundy/mapy z wygranym teamem i 3/4 flagami dostajesz 60/80 kredytow, i nie wiem co ma inzynier do zarabiania kasy...

Jesli wygrasz =)

Czyli wg. ciebie jak wejdę na pusty serwer i przejmę 4 flagi to na koniec rundy będę miał 80C? hah

Opublikowano

Czyli wg. ciebie jak wejdę na pusty serwer i przejmę 4 flagi to na koniec rundy będę miał 80C? hah

Nie bede z toba dyskotwac bo to strata czasu, najwidoczniej ciemyn jestes jak nie wiem. Mozna zamknac

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...