Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana proxy

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chce zmienić proxy na Filipińskie by pograć w filipińską wersje warrocka ,ale zmieniam te proxy i nic gdy klikam game start nic sie nie dzieje HELP :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/344991-tut-reczna-zmiana-proxy/

Albo programem Hide my ip

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

poradnik jest do zmiany ip w przeglądarkach ... ,a ja potrzebuje zmienić tak by zagrać ...

Hide my ip próbowałem i nic :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ehh to zmienia tylko na amerykańskie ...

MAL

Opublikowano

Przejrzałem każdy nowy program i lipa ...

MAL

Opublikowano

Aol'em też lipa :/

Antywirus i firewall za kazdym razem off

MAL

Opublikowano

To wylacz antywirus i inne zapory

A proxy dasz rade zmienic?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

już próbowałem :/

MAL

Opublikowano

Skupmy sie na samym Hide My IP

Jaki masz problem, że nie możesz tego ustawic?

Opublikowano

zaden ip zmieniam ,ale w warrocku jak klikam game start nic sie nie dzieje

MAL

Opublikowano

Zrób tak :

Skasuj całą zawartość tego WarRock-a

Zmien ip na filipińskie i dopiero z tym ip pobieraj.

Nastepnie wszystko rób na tym ip i powinno dzialać

Opublikowano

hmm nadal nic ...

MAL

Opublikowano

ujmnji i 0mg_2 nauczcie się używać opcji edytuj. Poza tym jak widzę niektóre posty to robi mi sie słabo... On chce grać w wersje filipińską, a Wy dajecie mu programy do zmiany IP na USA.

@TOP

Tu masz poradnik jak zmieniać IP na kompie

W tej części opisze jak zmienić proxy żeby móc zagrać na tej wersji War Rock'a.

http://lmgtfy.com/?q=proxy+list+philipins

Szukamy proxy , najlepiej żeby było takie które ma duży speed i connection time.

Następnie wchodzimy w :

Start -> Panel Sterowania -> Siec i Internet -> Opcje Internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN

I tam zaznaczmy "ptaszkiem" użyj serwera proxy dla sieci LAN .

A następnie wprowadzamy adres i port naszego proxy.

Klikamy OK , znowu OK i gotowe .

Pamiętaj żeby po skończonej grze wyłączyć proxy aby nie lagowało neta .

Wystarczy odznaczyć "ptaszka" i tyle.

^^^^^^ By D4rkevi1

@DOWN

Próbowales zmieniac na kompie, a nie na przeglądarce?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Sprawdziłem z 14 proxy i nic .... IP się zmienia w internecia ,ale filipina nie moge odpalic nadal ...(w sensie zalogować się)

MAL

Opublikowano

imnubbb dobrze pisze Start -> Panel Sterowania -> Siec i Internet -> Opcje Internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN i tam masz serwer proxy wpisujesz mi tak poszła warrock indonezja

nowe acc strielock275!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...