Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki po bananach Rodimopa dla WOŚP !

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA !!

Zapraszam do licytacji naklejek po bananach, które były widoczne na pierwszych moich nagraniach na YouTube.

Nic na tym nie zarabiam, nie pobieram osobiście żadnej opłaty, jest to tylko i wyłącznie stuprocentowa aukcja dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Okażcie serce !

Link do aukcji:

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=599021

Przez problemy z YouTube, film w którym zdzieram naklejki ze ściany będzie dostępny po przetworzeniu na facebooku.

Temat za pozwoleniem RMCF1902

http://www.youtube.com/watch?v=3QqTnAoozKE

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

bardzo dobry pomysl , mam nadzieje ze dostaniesz za nie wiecej niz te 5.50 sam bym zalicytowal lecz jezeli bym wygral to lipa bo nie mam konta bankowego ,

nie.da rady innej formy zaplay .

a tak ogolem to chetnie dołączyl bym sie do wosp i dal do licytacji jedna z moich gier na ps3 lub konsole psp lecz nie wiem jak cos takiego zrobic .

Pozdrawiam , Bartek.B

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

bardzo dobry pomysl , mam nadzieje ze dostaniesz za nie wiecej niz te 5.50 sam bym zalicytowal lecz jezeli bym wygral to lipa bo nie mam konta bankowego ,

nie.da rady innej formy zaplay .

a tak ogolem to chetnie dołączyl bym sie do wosp i dal do licytacji jedna z moich gier na ps3 lub konsole psp lecz nie wiem jak cos takiego zrobic .

Pozdrawiam , Bartek.B

Wystarczy posiadać konto na allegro, wejść w aukcje wośp i tam osobno wystawiasz aukcje :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Moja kwota najwyższa :>

Chce naklejki! :D

A tak poważnie, jak uda mi sie wygrać, to chce zobaczyć naklejki w Twoim kolejnym filmiku :)

Rozchorowałam się, więc nie udało mi się wyjśc i pójść pod Pałac Kultury, by "dostać serduszko", więc przynajmniej tak pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...