Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsza snajperka

mike11

Najlepsza snajperka  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która snajperka jest najlepsza?

• M95
      45
    • M24
      11
    • GOL
      13
    • inne
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką snajperkę najlepiej kupić na zawsze? mam obecnie 930 BF i nie wiem którą snajperkę wybrać.

dziś kupiłem M95 na 1 dzień i całkeim dobrze mi się nią gra ale czytałem że w M24 celownik nie "lata" dlatego pytam się was jaka jest najlepsza snajperka wg was?

@edit:

proszę też o uzasadnienie wyboru :)

Opublikowano

Zależy co chcesz robić ;P

Lepszy od M24 jest GoL praktycznie zero jakichkoliwek ruchów. To na średnie dystanse jest.

Na dalekie to only M95, jak masz tego skilla w ręku to bier m95.

Ja moge z nia latac i bez celowania heady strzelać ;P Jak w codzie xD

OndteAw.png
Opublikowano

boże SVD to takie gówno, odrzut spory a na dalekie dystansy....(dobry?) trafiasz po 20hp, ja z Gola na Karkand od budynku z ''B'' trafiam gościa za ''D'' bazą w głowę bo GOL się w ogóle nie trzęsie, odrzut też ma słaby

Opublikowano

SVU-A albo Vintorez, wg. mnie najlepsze snajperki. Jak trzeba to i postrzelasz na bliski dystans, na daleki też są dobre. SVD też jest niczego sobie. Obecnie gram SVU-A, boskie. SVU-A / Vintorez The best for ever

Opublikowano

Wg mnie najtansza i najlepsza snajperka jest M14 EBR, za reszte kasy mozesz sobie dokupic dodatki, np. dmg i accuracy, testowalem ta bron i musze powiedziec ze sprawiala sie nawet dobrze ( bez ulepszen ) z bliska w gracza mozemy uderzyc 40 dmg, w glowe 80 ;) 2 strzaly i goscia nie ma, do tego amunicje ma spora, 14/3 ;) na dalekie odleglosci tez sie sprawuje dobrze, ~25 dmg w cialo, ~50 w glowe. Dodam jeszcze ze jest Fast Semi Auto :-) Strzal, przerwa, strzal itd.

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Wolę M24 lub GOL, sniperka na krótkie dystanse to nie sniperka, na krótkie dystanse mam pistolet, a na dalekie wolę zabijać za 1 strzałem niż się męczyć i po 20 dmg... lamerskie ;)

Tylko ze GOL na daleki dystans nie zawsze chyci po 100 dmg w glowe, wiec zanim zaladujesz nastepny pocisk to przeciwnik zdarzy sie schowac, M14 EBR + Holosight - miazga jak nie wiem :) Zreszta M14 ma wiecej naboi i jest najtansza, wiec jezeli komus zalezy tez na tym aby zaoszczedzic kase na dodatki lub stroje to polecam ta snajperke

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

M95 to jedyny słuszny wybór, mówicie że się trzęsie? Wchodzicie w opcje i wyłączacie "Camera Shake" i nic nie trzęsie ;p, mój najdalszy head to 403, ale to jeszcze przed "ulepszeniami" do broni było ;p

• 1 rok później...
Opublikowano

Zależy co chcesz robić ;P

Lepszy od M24 jest GoL praktycznie zero jakichkoliwek ruchów. To na średnie dystanse jest.

Na dalekie to only M95, jak masz tego skilla w ręku to bier m95.

Ja moge z nia latac i bez celowania heady strzelać ;P Jak w codzie xD

Ale z tego co wiem że M82A3 to lepsza wersja M95.K.snajperski M95 ma wszystko to samo co M82A3 lecz,Ma bardzo niska powtarzalny a M82A3 ma bardzo niska samopowtarzalny.Czyli w skrócie M95 rożni się od M82A3 tym że to chwile trzeba ją przeładowywać.

Opublikowano

@UP

to gorsza wersja moim zdaniem... czemu? M82 ma mniejszy zasięg.... ja jednak woe m95 ^^

kupuj m24 szybkie ... ^^

edit

DAFQ? 1 raz chyba nie popatrzyem na daty.... o.0

YAY

Opublikowano

Ale z tego co wiem że M82A3 to lepsza wersja M95.K.snajperski M95 ma wszystko to samo co M82A3 lecz,Ma bardzo niska powtarzalny a M82A3 ma bardzo niska samopowtarzalny.Czyli w skrócie M95 rożni się od M82A3 tym że to chwile trzeba ją przeładowywać.

Nie odkopuj starych tematów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...