Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc Xd

7HaDeS7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM wszystkich! Jestem nowy na forum...Chciałem prosić o pomoc , ponieważ kopiłem oryginalnego Battlefield2 i nie mogę go zainstalować , a mianowicie grałem wcześniej na piracie tak żeby zobaczyć czy mi się spodoba gra po czym gra okazała się fantastyczna i pojechałem kupić orginała . Skasowałem pirata , odpaliłem płytkę dałem INSTALUJ ładuje się pierwszy instalator po czym się wyłączał i nie da się zainstalować.Sprawdzałem na brata komputerze czy to nie przyczyna płyty ale u brata wszytko jest ok.Kompa tez mam dobrego wiec nie w tym leży ErrOr.PROSZE O POMOC PLXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :rolleyes: KONTAK GG :5989070 Z GóRy DzIęKuJe

//Edit by Quazu

Opublikowano

WITAM wszystkich! Jestem nowy na forum...Chciałem prosić o pomoc , ponieważ kopiłem oryginalnego Battlefield2 i nie mogę go zainstalować , a mianowicie grałem wcześniej na piracie tak żeby zobaczyć czy mi się spodoba gra po czym gra okazała się fantastyczna i pojechałem kupić orginała . Skasowałem pirata , odpaliłem płytkę dałem INSTALUJ ładuje się pierwszy instalator po czym się wyłączał i nie da się zainstalować.Sprawdzałem na brata komputerze czy to nie przyczyna płyty ale u brata wszytko jest ok.Kompa tez mam dobrego wiec nie w tym leży ErrOr.PROSZE O POMOC PLXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX rolleyes.gif KONTAK GG :5989070 Z GóRy DzIęKuJe

Opublikowano

A wpisywałeś CD-key?

A jak wpisałeś i nadal nie działa to może kompa masz słabego.[4giga to zajmuje]

Mi zawsze się zacina jak wyłączam go,a potem muszę resetowac komputer.

Opublikowano

Albo ci jakąś kiepską gre sprzedali ;p

[zawsze możesz iśc i zażądac zwrotu pieniędzy]

Opublikowano

Wy nie czytacie chyba co ja pisze...U MOJEGO BRATA DZIAŁĄ TO CHYBA GRA NIE JEST LEWA...!!!!! Ok juz nic nie piszcie załatwię sobie to sam bo widzę że ludzie jacyś nie ogarnięci na tym forum.

Opublikowano

no to kurwa wiadome jak tutaj max 3 osoby przesiadują

na warrocku 100 osub tam masz wiekszą szansę