Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zacinki na BFH

hubbbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oto moj problem... a wiec mam problem z "zacinkami" gram sobie i w pewnym momencie zatnie mi sie na 3-6 sekund.Probowalem z innymi tematami z mpcforum.pl z tymi dxdiag z punkbusterem te komendy, niestety nic nie pomaga. :(

A wiec jaka to moze być przyczyna?

Dane mojego kompa

Procek: AMD sempron 3400+ {?}

Grafa: GeForce GT 430 2gb

Net: 1mb/s

System: Windows XP

pamiec ram: 2gb

Wczesniej tak nie mialem. Prosze o pomoc. Przepraszam za w temacie nie dopisalem [Q]

Opublikowano

Ja tak zrobilem:

1.Zrobilem nowy dokument tekstowy

2.Otworzylem go

3.Wpisalem komendy z "

"PB_sleep 500"

"PB_security 0"

4.kliknalem "zapisz jako" i potem jako nazwe pbcl.cfg i zrobil mi sie notatnik

Poprosze linka do tego pb dla bfh

Opublikowano

Ten filmik co mi dales jest tylko prywatny nie wiem co zrobic to ma byc notatnik czy co? (bo mi sie notatnik robi)

klik cfg to jest notatnik o ile sie nie myle? i w tym mam komendy. a moze bedzie latwiej jak podasz swoje GG :)

Opublikowano

Plik:

http://www.speedyshare.com/file/32dNy/pbcl-by-Googlus.zip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b7417a493e50e3c5ec44054550d295c3bd5acb1b6a369568f5005b60c45298f4-1304545513

Opublikowano

No na 1 mapie zadzialalo ale potem jak wyszadlem z gry nowego skilla dodac to wszedlem na inny serwer i pach! odrazu lagi

A poco w tym pisales

QUELLTEXT

pb_sleep 500

pb_security 0

Poco te QUELLTEXT (musi byc to) PB zaktualizowalem dam Ci linka do tego jak to mi sie dzieje. wysle ci linka na pw

Opublikowano

No na 1 mapie zadzialalo ale potem jak wyszadlem z gry nowego skilla dodac to wszedlem na inny serwer i pach! odrazu lagi

A poco w tym pisales

QUELLTEXT

pb_sleep 500

pb_security 0

Poco te QUELLTEXT (musi byc to) PB zaktualizowalem dam Ci linka do tego jak to mi sie dzieje. wysle ci linka na pw

To jest przesłany plik z oficjalnego forum, widocznie tak ma być.

Lagi możesz mieć przez serwer, może on być położony w Australii i automatycznie ping skacze do 300. Popróbuj na innych serwerach typu OG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...