Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi]Creative Crafters|No-Premium

3moBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=Creative%20Carfters

Typ: Survival

Adres IP: 5.121.132.31:25565

Status: status.png?ip=5.121.132.31&port=25565

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

team.png

3moBoy(Admin)

pluginy.png

AutoKick

AutoSave

ChestShop

CommandBook

nChat

iConomy

LWC

PermissionsEx

WorldEdit

inne.png

Serwer postoi dosyć długo , mam nadzieję , że jak najdłużej . Narazie jest on na Hamachi . Jeśli serwer się rozwinie przeniesiemy go na dedyka :) . 20 slotów jest dostępnych więc zapraszam do gry .Oto sieci : (CC) Creative Crafters|(CC)Creative Crafters 2 Haslo : 123 | Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Opublikowano

tutaj masz

Serwer postoi dosyć długo , mam nadzieję , że jak najdłużej . Narazie jest on na Hamachi . Jeśli serwer się rozwinie przeniesiemy go na dedyka  . 20 slotów jest dostępnych więc zapraszam do gry .Oto sieci : (CC) Creative Crafters|(CC)Creative Crafters 2 | Chcesz też taką prezentacje ?

Opublikowano

Zapraszamy na serwer . Nie ma tutaj WL . Mam nadzieję , że będziecie się dobrze bawić i piszcie do mnie w razie jakichś problemów .Także PVP jest OFF , ponieważ nie chcę żeby ktoś mi spamił , że ktoś go cały czas zabija :)

Opublikowano

Do kosza temat proszę ... -_- . Kumpel zepsuł serwer i lipa straszna . Jak tylko wykupię dedyka będzie reaktywacja . Mam nadzieję , że będzie to za tydzień nie cały .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...