Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychowanie fizyczne

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Moja sytuacja wygląda tak.Z naszej szkoły chodzimy na w-f do innej, gdyż w naszej jeszcze nie ma sali gimnastycznej xD Chodzimy też do takiego klubu niedaleko szkoły.A. że w-f u nas wygląda, jak jedno wielkie gówno, polegające na żałosnej rozgrzewce i słabej dziecinne grze, to właściwie w każdy poniedziałek (mieliśmy wtedy 2 w-f w innej szkole i kończyliśmy o 16:30 -_-) dawałem, któremuś z kumpli zwolnienie i szedłem do domu.W tym klubie zaliczenia były raz na ruski rok I były dość dziwne.

Do tamtej szkoły na w-f zacząłem chodzić pod koniec, żeby się dowiedzieć, co i jak.Okazało się, że mogę wybrać albo jedynkę, albo

niekwalifikacje.Wybrałem jedynkę.Facet mi powiedział, że ten semestr jest zamknięty i że w drugim mam szansę nawet na ocenę celująca, a czy będę chodził, to jest moja sprawa.

I teraz pytanie do Was.Czy mogę przynieść oryginalne zwolnienie od lekarza mając jedynkę na pierwszy semestr? Za sensowną pomoc lajki.

Opublikowano

hmm to musisz dać w łape lekarzowi :P szczerze ? To opłaca Ci się w-f bo podniesie Ci średnią . Jak chcesz to jak masz w rodzinie lekarza to niech Ci wypisze a jak nie to złam sobie noge / rękę i jeszcze odszkodowanie dostaniesz :D

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Witam, W-F to najłatwiejszy sposób na podniesienie średniej ocen na koniec tak jak powiedział kolega @UP

Ale jeżeli chcesz już zwolnienie to idź do Lekarza rodzinnego i powiedz że byleś u lekarza od serca i wyszło że masz problemy i chciałbyś zwolnienie z WF na semestr - na pewno Ci da.

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Wez od lekarza zwolnienie L4 i bedziesz mial spokoj z wf-em.

Ale lepiej by bylo gdybys cwiczyl. Stracil bys troche na wadze i mialbys lepsza srednia tak jak mowia koledzy UP.

Opublikowano

tak jezeli lekarz wypisze ci zwolnienie za czas przeszly (czyli ten semestr w ktorym nie uczeszczales) to ominie cie ocena niedopuszczajaca i nkl pozdrawiam a wie teraz szybciutko do lekarza wymysl jakas histrotyjke i moze ci da za tamten czas zwolnienie

Opublikowano

Od początku technikum zawsze na pierwsze półrocze mam 1. Drugie półrocze zaliczam na dobrą ocenę i tyle. To się nazywa przedsiębiorczość. Mieć semestr wolnego i mieć taką samą ocenę jak inni.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...