Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy, że normalnie posiadam internet 8mb/s. Zaczeło się kilka dni temu, gdy prędkość pobierania spadła mi do 40/50 kbs. Prędkośc ładowania stron i filmów także spadła. Miałem to kilka dni więc postanowiłem zrobić formata, wczoraj wieczorem. Od razu był problem, bo czekałem prawie 3h aby mi net się włączył po formacie, ale gdy chciałem pobrać pliki, prędkośc woogle spadła do 4kb/s! Prawie wszystko mi pobiera od 4kb/s do 20 max!.Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Jestem pewien , że nie dostawcą, bo dużo osób co ma z tego samego nie ma takich problemów. Także podczas włączania komputera internetu od razu nie mam tylko czekam 3/4 minuty i dopiero jest. Czy mam coś źle skonfigurowane czy coś?

Próbując założyć ten temat czekałem kilka min na włączenie strony. A na speedtescie pokazuję mi prędkość max, 0.30 Mbps.

Jeżeli wiecie czego mogę spróbować to piszcie, będę wdzęczny za każdą odpowiedz.

fs.png

Opublikowano

Jakiego masz dostawcę internetu?

Ja mam z UPC 5mb/s i też coś mam nie tak. Pobieram po 9kb/s... 3gb pobierałem 16h.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Anty virus ?

Dzwoń do nich ,możesz pogrozić zerwaniem uwowy (mi wtedy prędkość z 0.5 mbps do 5 mbps skoczyłą )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...