Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][SZUKAM]Komendy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Zrobiłem sobie serwer minecraft 1.0.0 i potem chciałem wpisać komendy wbiłem na youtube zobaczyłem > // cos tam a u mnie nic każdy klawisz patrzę i nic :P potem wbiłem na google wpisałem komendy coś tam i dowiedziałem się że potrzebny jest mod na komendy czy ma ktoś taki ?? Jak ma to niech wrzuci :P z góry dziękuje :)

Opublikowano

Plugin to comandbook i jest tylko na bukkita

bukkit.org

Jeżeli masz pliki notcha nie masz co marzyć

o dobrych komednach.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@up World edit jest w SPC.

@Topic A jeśli jesteś zielony w tych sprawach to użyj czyiś plików serverowych. Polecam mąki:

http://www.mpcforum.pl/topic/495617-dlpliki-serwerowe-by-maka-100/page__fromsearch__1 

Cześć.

Opublikowano

@UP, jak ktos jest zielony to niech nie stawia odrazu serverow dedykowanych.

@Topic, Canar Mod jest troche gorszy od Bukkita (na bukkit jest wiecej pluginow), ale mnie przez jakis czas zadowalal Canar Mod, tam tez są komendy. Polecam.

Opublikowano

Zrobiłem bukkita wszystko gites majonez ale, u mojego kolegi pod nazwa serwera pisze can't reach serwer O_o wgl nie wiem co sie dzieje :( a chcielismy se pograc :/ wie ktos moze jak to zrobic ???

Opublikowano

Odblokuj porty wyłącz firewalla (zaporę systemu)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa( jeżeli masz noda albo avasta to musisz to zrobić 100% ) i zaporę systemu windows.

Możliwe że masz zablokowane porty, to już inna rzecz.Najpierw sprawdź to co napisałem

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...