Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak dropnac fms/riba nowy serwer

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dropa do imha 12lvl bilem 2h i tylko koziki biore z waithackiem max 1 grupcke czarnych niedzwiedzi pare wilkow albo dzikow mam tez woja bodego 30lvl jak moge dropnac riba albo fmsa najlepiej?

Opublikowano

Ja na 15-20 Level kiedyś biegałem po dolinie orków ^^ I zmieniałem CH co chwilę w jednym miejscu prawie ^^ Dropkiem rozwalałem besty potem miałem otwarty drugi metin i tam grałem swoją postacia i co chwile sprawdzałem na dropka czy nie ma besta

Daje ci mapkę z moim ulubionym miejscem

h6kulisijtu9x5f1uwbi.jpg

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja bym wsadził 30 lvl do doliny na besta i co chwile tam logał. A tak to bij dalej w imha, to zależy od szczęścia. Polecam w dolinie drugą wyspe od góry całkiem z prawej strony, respi się tam łucznik ;)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Zrób dropa 20 - 26 lvl i na besty do m1 / orki <3

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Radzę zrobić Ci tak:

• wyexp tego dropa do około 24lv
  • załatw sobie jakieś w miarę eq

Gdy już spełniasz te wymagania idź do Doliny Orków w te miejsce:

h6kulisijtu9x5f1uwbi.jpg

Szukaj mobów Best. Specjalista.

Gdy go znajdziesz, i ubijesz przejdź na inny channel i szukaj następnego.

Na jednym channelu jest ich 1/2 na kanał więc mogą być dobre zyski.

Opublikowano

masz kilka wyborów:

- dropienie tym 12 lvlem w imha do skutku.

- zrobienie dropa 24 lvl na best w dolinie i m2.

- dropienie ribów tym 30 lvlem na ezotach.

dla lepszego efektu kup podwójny drop.

Opublikowano

z tymi bestami w dolinie jest problem^^ szukalem od 1 do 5 nad ranem i zadnego mi sie nie udalo ubic^^ na ezotach bije po 3/4 grupki 2h i zero riba czyli bd bil tym 12lvl po 1 grupce i tyle

Opublikowano

Tak jak up 30 lv. na ezo , imhy musisz mieć farta ;d bestów jest mało ale drop z nich jest The Best .

beznazwyjr.png

Opublikowano

bije 20lvlem tym dropem besty poki co 4 i halka xD ale mysle ze fms dropnie

@12 bestow i nic zbroja na 34 wachlarz i halka poty i yang nic wiecej;/

@ oplaca sie kupic rekawice zlodzieja? tylko w tedy troche z marnuje pierscien doswiadczenia bo bd mial dosia i 3 reka na tydzien gratis wiec nie wiem wbil bym wtedy jedynie 35 wojem oplaca sie?

Opublikowano

Pamiętam kiedyś na 25 lvl w dolinie na Bestach siedziałem 3 godziny Bez 2x Drop i

Mowie ze już kończę i ostatni best. A tu FMS +30% śr. Posiedziałem jeszcze 15 minut i następny (Jakis slaby ;p )

Bo w Tym dropie chodzi o to żeby siedzieć troche nad tymi FMS/RIBami. I Sie nie poddawaj . Jak już to kupuj tą rękawice i Jazda ; ]

Powodzenia.

Opublikowano

Zrób woj body 12 lv wszystko w HP ( aby defa więcej mieć ) i ustawi sobie multibota by slait . Tylko pierw zablokuj hs .

A druga postacią najlepiej 20-30lv idź na best tak jak kolega prawie na samej górze dodał mapkę .

Na ezoty radził bym 25lv woj body z bojową tarcza i tygrą +9 . Lub pieciokątna +7/8 .

Zarób przez reklamy SM i rękawice na besta najlepszy sposób .

sasawf.png

Opublikowano

Zrób mentala eq +4 (średnio 250 defa może nawet więcej) postaraj się o broń na 15-20 +6 lub 25 +4 pobierz bota i zostaw na ezo na normalnym biciu bez waithacka itd. Zostaw nocke a rano ribka na 100% będziesz miał :) Powodzenia dobranoc <lol2>

Opublikowano

Do tego bota jeszcze przydałby się kamer mod najnowszy na ekranie logowania jest dmg :) mi waliło x6 z miecza ;P . Nie loga , jak masz konia to wyłącz odpychanie na koniu . Ja w jedną noc z całym eq pot (wraz z autopotem ustawiłem sobie na 80 % i jest OK, 5 fms'ów w jedną noc radze ci tak zrobić .

Pozdro IBl!ndQ Najlepiej ok . 25 lv .

beznazwyjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...