Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gCraft [No WL][FB][Eventy] Zapraszamy !

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gCraft [24/7] [No-WL] [No-Premium/Premium] [Event]

Server powstały 8 stycznia 2012 roku !

Nowiutki server, typu FreeBuild oraz Survival !

Moby - On

Animals - On

Czyli to czego szukasz.

Zapewne chciałeś kiedykolwiek być adminem jakiegoś servera? Tak?

To server dla Ciebie ! Każdy ma tu szanse ! Aktualnie poszukujemy

osób które pomogą nam rozbudować server, ambitnych i pomysłowych.

Nie trzeba się składać, nic płacić tylko grać i budować !

Server posiada aktualnie 15 slotów, na początek.

Jeżeli to nie wystarczy będzie 50 slotów...

Jeżeli to nie starczy będzie 100 slotów !

Wszystko zależy od Was, graczy.

Strona startuje nie bawem, dlatego i Ty masz szanse zostać w naszym Teamie !

Może znasz się na Grafice? Jesteś WebMasterem? Przydasz się nam !

Jako iż server jest nowy, zajmiesz najlepsze działki, blisko spawna.

Co jest najwygodniejszym miejscem mieszkania.

Możesz również mieszkać w dziczy, jak wolisz

;)

Codziennie organizowane są Eventy, typu atak potworów, poszukiwania czy inne wydarzenia które wymyślaja gracze !

46.4.121.147:25590

Zapraszamy !

Sygnatura.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodatkowo, każdy kto chce spróbować swoich sił jako Moderator

wystarcze że wpisze się tutaj według wzoru !

Imię :

Doświadczenie :

Dlaczego Ty? :

Oraz, każda osoba która się tu wpisze według wzoru, otrzymuje zestaw startowy na serverze !

Nick :

edytowane przez rumuna

Opublikowano

Imię:David

Doświadczenie: Średnie z cuboidami itp . Z craftingami duże

Dlaczego ja? :Chciałbym pomóc serwerowi i istnieje możliwość wpłaty pięniedzy na serwer.

Nick:aleeexey

Opublikowano

Imię : Jakub

Doświadczenie : Jestem doswiadczonym Modetratorem posiadałem Modetratora na wielu serwerach dedykownych !

Dlaczego Ty? :. Jestem ogarnięty , potrafię zachować się dobrze do sytuacji na serwerach , potrafie rozwiązać prawie każdy spór graczy !

Nick : Rondelek

Serwer jest bardzo fajny ! Wszedłem spytałem ''Czy mogę prosić o działkę ?'' a Modetrator odpowiedział ''Tak proszę bardzo'' .

Jednym słowem polecam

Zróbcie więcej slot'ów .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

rondelek.png

rondelek.pngSygnatura by GeRu
Opublikowano

Serwer bardzo pięknie sie rozwija, powstał wlasnie stadion :)

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

Imię : Szymon

Doświadczenie : Bardzo Dobre 9/10 ;]

Dlaczego Ty? : Mam Duże doświadczenie Bo juz nie raz bylem modem/adminem. Potrafie się dogadać z ludźmi. Chce Pomóc Serwerowi Bo Bardzo Mi Się Spodobał :]

Nick : Alan976

Opublikowano

Imię:Przemysław

Doświadczenie:W mc gram prawie dwa lata znam sporo jego tajników i crafting też nie jest mi obcy .Byłem dwa razy adminem na róźnych serverach oraz posiadałem swój.

Dlaczego ty: Poświęcam sporo czasu weekendy okoł 5 godz. min., norm dni min. 3 godz ,znam się na tym co robię i poświęcam się temu mogę też zainwestować troche pieniędzy. Jestem miły i pracowity ,pomagałbym jak umiem. Server bardzo mi się podoba i chciałbym też by tak zostało bez hacków i innych oszustw.Umiem też współgrać z innymi modami oraz adminami .

Nick: NuklearDie

Opublikowano

imię:Mariusz

doświadczenie:jestem dobrym moderatorem na nie których serwach jestem moderatorem a z

craftingami duże

dlaczego ty: bo jestem pracowity,umiem się opanować,jestem miły i słucham adminów i właścicieli.

nick: juras

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Czekamy na więcej zgłoszeń, następnie rozpatrzymy wasze podania !

Sloty będą zwiększane na dniach, bo aktualnie mamy przepełnienie.

Zapraszam do wpisywania się i udziały w życiu servera.

Sygnatura.

Opublikowano

Zapraszam na serwer!

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

Imię : Daniel

Doświadczenie : Gram w Minecraft'a od samego początku więc nie jest dla mnie problemem moderacja serwera, forum czy też inne rzeczy.

Dlaczego Ty? : Ponieważ interesuje się Minecraft'em i jestem z zawodu webmasterem. Znam się na tym co robię i nikt się nie skarży.

GG: 39809354

Nick MC: WebspyPL

Opublikowano

Imię : Maciej

Doświadczenie : Minecraft znam od podstaw i wszystkie jego zakamarki nie są dla mnie tajemnicą.

Dlaczego Ty? : Potrafię pomagać ludziom i dobrze się z nimi dogaduje

Nick : UmanPL

Opublikowano

imie : kacper

doświadczenie: Gram w minecrafta bardzo długo i można rzec że jestem ekspertem

dlaczego Ty?: Kiedyś byłem adminem na pewnym serwerze ale serwer został zniszczony. Do tego lubię robić piękne szalone i wysokie budowle dzięki którym wasz serwer stanie się lepszy

nick :kamper

Opublikowano

@up

HAHAHAHAAH! Jasne ekspertem. Masz maksymalnie 11 lat. ;)

@topic

Serwer jest na prawdę godny polecenia. Co prawda jest mało moderatorów, ale to się zmieni. Miła atmosfera, miło się gra. Polecam i zapraszam!

Opublikowano

Imię:Szymon

Doświadczenie:Znam się bardzo dobrze na dawaniu dzialek znam się na wielu pluginach(Bo miałem około 2 mieśiące temu serwer 50 slotowy RolePlay)

Dlaczego TY:Mam pełno pomysłów na budowle,Lubie pilnować porządku na serwerze,mam pełno znajomych do pomocy,

Nick: ShymQn

Opublikowano

Podania zostaną rozpatrzone za kilka dni.

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

Opublikowano

Nie polecam

Spytałem się admina/założyciela czy mogę dostać działkę Na której jeden z adminów usunął Dom (klocek). Powiedział, że to ktoś inny usunął, więc nie może. Powiedział, że on też ma życie żonę, dzieci itp. W dodatku strasznie nie uprzejmy i nie pomocny. Wyśmiewa domy innych mówiąc , że go wkurzają.

Opublikowano

Imię :Andrzej

Doświadczenie : calkiem niezle znam sie na cuboidzie itp (bylem adminem chyba juz z 5 razy)

Dlaczego Ty? :jestem ambitny lubie pomagac stosuje sie do zasad i regulaminow potrafie budowac roznego rodzaju zeczy

Nick :Audi_80

Opublikowano

Woja, skoro nie potrafisz się wysilić aby zbudować coś chociaż odrobinę ładniejszego niż szałas z drabinkami to potem nie miej do nas pretensji.. Co to był za admin?

Wszystkich zapraszam na serwer! ;)

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

Opublikowano

Imię : Kacperek. nick w grze: okrzemka.

Doświadczenie : Doświadczenie mam zerowe, ponieważ nigdy wcześniej nie ztykałem się z Minecraftem itd..

Dlaczego Ty? : Ponieważ postanowiłem spróbować sił jako moderator, a server ten wydaje się być obiecującym :P

Liczę na to, że może ktoś mnie tam przyjmie. Chciałbym się pobawić jako Moderator, ale oczywiście go nie będę nadużywać. Jeśli ktoś by mi wytłumaczył co i jak z tymi cuboidami itd, to bardzo byłoby fajnie i ogarnąłbym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...