Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z komunikatorem

mezo222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna w nfs nikt nie widzi co piszę bana raczej nie mam bo bym coś widział, może jest zbugowany, tego nie wiem pomocy dam plusy i lajki!!!

Pomogłem daj lajka :]

Opublikowano

Napisz do supportu .. albo sprawdz kanaly bo teraz sa kanaly np PL ch 1 ch2 ch3 ch4 ch5 moze ty jestes na ch1 a kolega na ch2 ;] .

169048.jpg
Opublikowano

Napisz do supportu .. albo sprawdz kanaly bo teraz sa kanaly np PL ch 1 ch2 ch3 ch4 ch5 moze ty jestes na ch1 a kolega na ch2 ;] .

support moze za rok odpowie a ja nie chce czekać ;/ nawet gracze którzy są na tym kanale co ja nic nie widzą ;/

Gdy wchodzisz na chat, dajesz PL -> [KANAŁ] 1/2/3 -> i pisze że dołączyles do kanału ?

tak piszę.

Pomogłem daj lajka :]

Opublikowano

A masz ustawione zaraz po pasku kanałow 1/2/3 - " wszystkie wiadomosci ", "jazda dowolna", "szept" czy jeszcze cos innego ? :]

Mysle ze nic na to nie poradzimy, i musisz czekac na kolejny update.

lownfast

Opublikowano

z tego co ja wiem każdy gracz ma zbugowany 1 kanał, np Ty mozesz miec kanał 2 więc zmien na 1 lub 3 mi to działa!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...