Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z banem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Przychodzę do Was z dosyć dziwnym problemem otóż jest to zagadnienie związane z BANEM. Zwykłym serwerowym banem. Otóż wkurzył mnie koleś, więc go zbanowałem lecz coś mi się stało z komputerem ( zaciął się ) i ze zdenerwowania wyłączyłem go "z kopa". Kiedy ponownie przyszła mi ochota pograć na serwerze, włączam grzecznie "start" a tutaj: unenxpectet coś tam coś tam i wiele jakiś innych znaków. Oczywiście zero informacji typu done lub preparing spawn area. Więc ja zdruzgotany włączam i wyłączam kompa, kombinuję, coś edytuję, panika. W końcu doszedłem do wniosku, że założę nowy serwer, tylko przerzucę pluginy i mapkę. Tak też zrobiłem, wszystko ładnie hula, properties edytowane, mapki wklejone, pluginki też, no miodzio. Ale jak się potem okazuje, koleś chce wbić. No to pisze mi, co chce uczynić i mnie przeprasza, ja w końcu chcę go odbanować, przykro mi się go zrobiło, bo taki bezradny, no to wpisuję: /pardon xxxx. Piszę mu: no dobra, już odbanowałem. A tutaj mi na konsoli bukkita znowu wyskakuje, że on jest zbanowany. No to ja znowu kombinuję, odbanowuję ip, odbanowuję gracza, włączam, wyłączam i nic. To myślę sobie, co będę się męczył. I tutaj prośba do was Drodzy Minecraftowcy, czy możecie mi w jakiś sposób pomóc ? Po prostu problem w tym, że ja gracza odbanowuję a on i tak paradoksalnie jest cały czas zbanowany, no absurd. Proszę Was bardzo serdecznie, nie wiem co zrobić a suma-sumarum to tylko ja i on gramy na serwerze więc jest dla mnie ważny ten gracz :) Z góry dzięki, siema.

Opublikowano

A spróbuj świeże ale te same pluginy wgrać . Tylko mapę skopiuj .

Jezeli to nie pomoze to sciagnij innego bukkita (wersja). Albo HMod (tzw Canar Mod).

Opublikowano

Ludzie pardon to komenda na odbanowanie na plikach notcha, unban na bukkicie.

Ściągnij comandbook'a i wpisz /unban jegonick

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...